Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Η Δέσποινα Βανδή «έφυγε» από τη σκηνή για να δώσει ένα φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή «έφυγε» από τη σκηνή για να δώσει ένα φιλί στον Βασίλη Μπισμπίκη
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν σταματούν να το δείχνουν. Όπως έγινε και κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια στο Θέατρο Πέτρας, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024.

Η συναυλία δόθηκε γιατί φέτος η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει 30 χρόνια καριέρας. Αό αυτή τη σημαντική στιγμή δεν θα μπορούσε να λείψει ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης.

Καθώς εκείνη ερμήνευε το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή», το οποίο όπως έχει δηλώσει ηχογραφούσε όταν γνώρισε τον σύντροφό της, τον εντόπισε και κατευθύνθηκε προς το μέρος του.

«Ένα φιλί μόνο» είπε και εκείνος δεν της χάλασε χατίρι. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλάκια στο πλάι της σκηνής κι εκείνη έσκυψε για να του δώσει το φιλί, με τον κόσμο να τους αποθεώνει.

Επιστρέφοντας στο κέντρο της σκηνής, συνέχισε να ερμηνεύει το τραγούδι και από τις κινήσεις της ήταν εμφανές ότι απευθυνόταν στον Βασίλη Μπισμπίκη που την καμάρωνε από το πλάι.

@despoina.rocky #vandi #lovestory #tiktok #foryourpage #foryou #nightout ♬ πρωτότυπος ήχος – Δεσποινα Καρυωτου

 

Την τρυφερή στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι τράβηξαν πολλοί θαυμαστές της Δέσποινας Βανδή σε βίντεο και φυσικά ανέβηκε στο TikTok…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις