Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 29χρονος που μαχαιρώθηκε από 17χρονο στην οδό Γιαννιτσών

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 29χρονος που μαχαιρώθηκε από 17χρονο στην οδό Γιαννιτσών

Κατέληξε ο 29χρονος στη Θεσσαλονίκη που μαχαιρώθηκε από 17χρονο. Ο άτυχος νεαρός πέθανε στα χέρια των γιατρών. Όταν συγγενείς του πληροφορήθηκαν πως ήταν νεκρός, συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο.

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον 29χρονο που μαχαιρώθηκε στη Θεσσαλονίκη από 17χρονο. Δράστης και θύμα ήταν Πακιστανοί, που το τελευταίο διάστημα έμεναν στην πόλη. Αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση, ο ανήλικος αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι. Οι λόγοι του φονικού δεν έχουν γίνει γνωστοί, με την αστυνομία να παίρνει καταθέσεις από στενά φιλικά και συγγενικά τους πρόσωπα. Η ατμόσφαιρα μετά το έγκλημα ήταν τεταμένη, με συγγενείς του 29χρονου να ζητούν απαντήσεις τόσο από τους γιατρούς όσο και από τους αστυνομικούς.

Η αιματηρή συμπλοκή στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουλίου του 2024. Ο 29χρονος τραυματίστηκε από μαχαίρι και μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Σε σοβαρή κατάσταση και φρουρούμενος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ο 17χρονος, επίσης Πακιστανός, ο οποίος σύμφωνα με την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, μαχαίρωσε τον 29χρονο και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 28χρονο, χωρίς να τα καταφέρουν. Ο νεαρός μπήκε στο χειρουργείο όμως λίγο αργότερα σύμφωνα με αρμόδιες πηγές από το νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το βράδυ συγκεντρώθηκαν συγγενείς και των δύο ατόμων με την αστυνομία να διερευνά τα αίτια της άγριας συμπλοκής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις