Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ινδία: Λάμψη και χλιδή στον γάμο του Anant Ambani με την Radhika Merchant – Καλεσμένοι από όλο τον κόσμο

Ινδία: Λάμψη και χλιδή στον γάμο του Anant Ambani με την Radhika Merchant – Καλεσμένοι από όλο τον κόσμο

Στην Ινδία έχουν στραφεί τα βλέμματα όλων που ξεκίνησε ο γάμος της χρονιάς με παγκόσμιες προσωπικότητες, μεγιστάνες και πολιτικούς να δίνουν το παρών .

Μετά από επτά μήνες φαντασμαγορικών pre-wedding εορτασμών σε όλο τον κόσμο ο Anant Ambani, ο γιος του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας, παντρεύτηκε την κληρονόμο Radhika Merchant σε μια τελετή γεμάτη χλιδή και λαμπερούς καλεσμένους.

Ο γάμος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κόστισε 250 εκατομμύρια λίρες και έγινε στο οικογενειακό συνεδριακό κέντρο με χωρητικότητα άνω των 16.000 ατόμων «Jio World Convention Centre» στη Βομβάη και στον πολυτελή 27 ορόφων πύργο της οικογένειας, το οποίο είναι το ακριβότερο ακίνητο στο κόσμο, μετά το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η νύφη στην κυριολεξία λάμπει, καθώς φοράει με ένα βαρύ κρεμ και κόκκινο ινδικό νυφικό – που ονομάζεται lengha και είναι  στολισμένη με κοσμήματα και μια μαντίλα με χάντρες.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη radhikamerchantfp (@radhikamerchant_)

Ο γαμπρός φόρεσε ένα κόκκινο σακάκι με χάντρες  που ονομάζεται nehru.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια με την αστυνομία να κλείνει τους δρόμους γύρω από το χώρο.

 

Στον γάμο μεταξύ των άλλων έδωσαν το παρών η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν, ο Τζον Σίνα, η Πριγιάνκα Τσόπρα και ο σύζυγός της Τζο Τζόνας, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ. ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και η σύζυγός του, Λένα Αλ Ασκάρ,  η Νίκι Χίλτον με τον σύζυγό της Τζέιμς Ρότσιλντ.

Ο Μουκές Αμπάνι, με καθαρή περιουσία $116 δισ., κατατάσσεται στην 9η θέση της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes. Ο γιος του, Ανάντ επιβλέπει την επέκταση του ομίλου στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την πράσινη ενέργεια και διευθύνει ένα κέντρο διάσωσης ζώων έκτασης 3.000 στρεμμάτων στο Τζαμναγκάρ, τη γενέτειρα της οικογένειας. Ο πατέρας της νύφης Βιρέν Μέρτσαντ είναι διευθύνων σύμβουλος φαρμακευτικών εταιρειών και η μοναδική του κόρη είναι διευθύντρια μάρκετινγκ της Encore Healthcare σύμφωνα με τη Vogue.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anant Ambani (@anantmukeshambanii)

Όπως αναφέρει το ΑP, στις αρχές του μήνα, ο Ινδός μεγιστάνας με αφορμή τον γάμο του γιου του, διοργάνωσε έναν ομαδικό γάμο για 52 άπορα ζευγάρια.

Η οικογένεια Αμπάνι διαθέτει, μεταξύ άλλων περιουσιακών στοιχείων, ένα οικογενειακό συγκρότημα 27 ορόφων στη Βομβάη αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Το κτίριο περιλαμβάνει τρία ελικοδρόμια, ένα γκαράζ 160 αυτοκινήτων και έναν ιδιωτικό κινηματογράφο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις