Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Μπαμπάς για 1η φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα

Μπαμπάς για 1η φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα
Φωτογραφία αρχείου - NDP

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του περνά ο Κωνσταντίνος Αργυρός που θα σε λίγο καιρό θα ακούσει για πρώτη φορά ένα μικρό πλάσμα να τον φωνάζει «μπαμπά» αφού η σύντροφό τους Αλεξάνδρα Νίκα, βρίσκεται ήδη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 38χρονος Κωνσταντίνος Αργυρός και η 25χρονη Αλεξάνδρα Νίκα θα αποκτήσουν ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν 1.5 χρόνο, έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα μέσα ενημέρωσης, είτε με τις κοινές τους εμφανίσεις, είτε με τα ταξίδια τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η γνωριμία τους

Τον Μάρτιο του 2023 ακούστηκε για πρώτη φορά η σχέση του ζευγαριού. Τότε είχαν ταξιδέψει στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη μαζί με τον κοινό τους φίλο που τους έφερε σε επαφή, τον Ανέστη Ευαγγελόπουλου.

«Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα», είχε δηλώσει για τη σχέση τους ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό μας».

Η Αλεξάνδρα Νίκα η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό κόσμο, είναι κόρη του Γιώργου Νίκα που έχει την γνωστή εταιρεία αλλαντικών και της Μιράντας Πατέρα από την πασίγνωση οικογένεια εφοπλιστών.

Στα 25 της χρόνια έχει ήδη ολοκληρώσεις τις σπουδές της στην στην Καλιφόρνια και είναι jet setter. Έχει και έναν δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram με 66 χιλιάδες ακόλουθους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra (@alexandra.nika)

«Κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω οικογένεια»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αν και δεν μιλά συχνά για την προσωπική του ζωή, σε συνέντευξη που έδωσε πριν από κάποιο καιρό στην Φαίη Σκορδά είχε δηλώσει:

«Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου, κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω την οικογένεια. Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».

Ενώ τον Ιούνιο που ο γνωστός τραγουδιστής απονεμήθηκε για τον διαμαντένιο του δίσκο σε μία εκδήλωση που ήταν παρούσα και η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Νίκα, μίλησε και πάλι για την ανάγκη του να κάνει οικογένεια.

 «Δεν φανταζόμουν ποτέ από όταν ξεκίνησα 5-6 χρονών με τα πρώτα βήματα στο πιάνο, ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο στο να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά», δήλωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις