Δευτέρα, 12 Αυγ.
28oC Αθήνα

Η Katy Perry προκαλεί φρενίτιδα αντιδράσεων – Τραγουδά για τη γυναικεία ενδυνάμωση με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Katy Perry προκαλεί φρενίτιδα αντιδράσεων – Τραγουδά για τη γυναικεία ενδυνάμωση με μικροσκοπικό μπικίνι
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

«Η επιστροφή της Katy Perry στη δισκογραφία είναι μια ξεπερασμένη προσπάθεια να γράψει έναν φεμινιστικό ύμνο για το πώς οι γυναίκες πραγματικά μπορούν να τα έχουν όλα!

Είναι ένα τραγούδι που με έκανε να νιώθω πιο ηλίθια κάθε φορά που το άκουγα», γράφει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της Guardian, Laura Snapes η οποία χάρισε μόλις ένα αστεράκι στο νέο σινγκλ της Katy Perry.

Η 39χρονη ποπ σταρ, παρέδωσε στους θαυμαστές της το «Woman’s World», το βασικό σινγκλ από το επερχόμενο έβδομο στούντιο άλμπουμ «143» που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στο βίντεο κλιπ του «Wonam’s World», η Perry τραγουδά για την γυναικεία ενδυνάμωση ωστόσο φαίνεται πως δεν πείθει.

Η ίδια και οι χορεύτριες που την πλαισιώνουν, φορούν ultra sexy μικροσκοπικά μαγιό και λικνίζονται στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Ωστόσο, κοινό και κριτικοί, φαίνεται πως δεν είδαν με καλό μάτι την προσπάθεια της αοιδού. Στα σχόλια κάτω από το επίσημο βίντεο κλιπ στο YouTube, αρκετοί ήταν οι χρήστες που δεν πείστηκαν με την προσπάθειά της να τους μιλήσει για τον γυναικείο κόσμο της:

«Έτσι θα έμοιαζε ένα φεμινιστικό βίντεο κλιπ αν το έκανε ένας άντρας», γράφει ένας στο σχόλιό του.

«Στο woman’s world δείχνει όλα τα στερεότυπα των γυναικών που οι μισογύνηδες κοροϊδεύουν, μια απόλυτη αποτυχία», συνεχίζει μία άλλη. «Ειλικρινά αυτό θυμίζει παρωδία», σχολιάζει ένας άλλος.

«Προφανώς σατιρίζει τον φεμινισμό έναντι της σεξουαλικοποίησης, αλλά το τραγούδι δεν λέει απολύτως τίποτα για να εξυψώσει το μήνυμα», δηλώνει ένας άλλος.

«Αυτό δεν είναι φεμινισμός. Αυτό είναι ένα τραγούδι για τους άνδρες, όχι για τις γυναίκες», γράφει ένας άλλος.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις