Τρίτη, 16 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ο Λαμίν Γιαμάλ έγινε 17 ετών και ζήτησε το τρόπαιο του Euro 2024 ως δώρο γενεθλίων

Ο Λαμίν Γιαμάλ έγινε 17 ετών και ζήτησε το τρόπαιο του Euro 2024 ως δώρο γενεθλίων
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Euro 2024, αλλά έκλεισε μόλις τα 17 του χρόνια και το γιόρτασε με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, λίγες ώρες (14/07/24, 22:00, LIVE από το Newsit.gr) πριν τον μεγάλο τελικό με την Αγγλία.

Το μεγαλύτερο ταλέντο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου γεννήθηκε σαν σήμερα 13 Ιουλίου, πριν από 17 χρόνια και έχει ήδη καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στο Euro 2024, ενώ μπροστά του βρίσκεται και ο στόχος της κατάκτησης του τροπαίου, στον τελικό της Ισπανίας με την Αγγλία.

Αυτό ζήτησε έτσι και ο ίδιος ως δώρο γενεθλίων από τους συμπαίκτες του, μαζί με τους οποίους έκοψε την τούρτα και έσβησε τα κεράκια για τα 17 του χρόνια.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να γιορτάσω τα γενέθλιά μου εδώ και να φτάσω στον τελικό μαζί με όλους σας. Ως δώρο θέλω να κερδίσω την Αγγλία”, ευχήθηκε αμέσως μετά.

https://www.youtube.com/watch?v=tHwsUiTIezw

Ο Γιαμάλ έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη Γερμανία και η γκολάρα του στον ημιτελικό, επέτρεψε στην Ισπανία να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Euro 2024, ο οποίος και είναι προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου 2024.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις