Τρίτη, 16 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Φίτεσε 1-2: Ίδιο έργο και νέα φιλική ήττα με ανατροπή για τους Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ – Φίτεσε 1-2: Ίδιο έργο και νέα φιλική ήττα με ανατροπή για τους Θεσσαλονικείς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ έδωσε δεύτερο φιλικό παιχνίδι μέσα στην ίδια ημέρα και η εικόνα δεν άλλαξε, με τους Θεσσαλονικείς να γνωρίζουν δεύτερη ήττα και πάλι με ανατροπή, αυτή τη φορά από τη Φίτεσε, με σκορ και πάλι το 2-1.

Μετά την ήττα με 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε με διαφορετική ενδεκάδα τη Φίτεσε και προηγήθηκε και πάλι στο ματς, αλλά δέχθηκε δύο τέρματα στη συνέχεια και οι Ολλανδοί έφθασαν στη νίκη.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άνοιξε αυτή τη φορά το σκορ στο 11′ με τον Σαμάτα από κοντά μετά από απόκρουση του Ρουμ και είχε δοκάρι λίγο αργότερα με ωραίο τελείωμα του Κωνσταντέλια.

Η Φίτεσε αντέδρασε όμως στη συνέχεια και πέτυχε δύο γκολ σε λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, με κεφαλιές των Κούγκεκεφ και Κέρχενς, για να φέρει… τούμπα το ματς. Οι Θεσσαλονικείς έφθασαν κοντά στην ισοφάριση στο 77′ με τον Σαμάτα να “σημαδεύει” όμως αυτή τη φορά το δοκάρι και έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε έτσι δεύτερη ήττα μέσα σε λίγες ώρες και με διαφορετικές ενδεκάδες, με το ίδιο σκορ και μάλιστα με προβάδισμα στο ημίχρονο και ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τσιφτσής (59’ Ταλιχμανίδης), Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (59’ Νάσμπεργκ), Ρ. Σοάρες (76’ Τσαούσης), Καμαρά, Οζντόεφ (59’ Θυμιάνης), Κωνσταντέλιας (87’ Τσοπούρογλου), Σμυρλής (46’ Γκούμας), Κουαλίάτα, Σαμάτα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις