Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας: Η φωτιά στα Δερβενοχώρια αντιμετωπίστηκε σε λιγότερο από 1,5 ώρα

Στην φωτιά στα Δερβενοχώρια αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο «Χ» ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Όπως τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας για τη φωτιά στα Δερβενοχώρια «μέσα σε λίγα λεπτά πήρε μεγάλες διαστάσεις και σε λιγότερο από μιάμιση ώρα είχε αντιμετωπιστεί».

Αναλυτικά ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε: «Η εξέλιξη της πολύ επικίνδυνης πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια. Εκδηλώθηκε με αχνό καπνό, μέσα σε λίγα λεπτά πήρε μεγάλες διαστάσεις και σε λιγότερο από μιάμιση ώρα είχε αντιμετωπιστεί.

Οι πυροσβέστες μας και οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας με την πολύτιμη συνδρομή 12 εναέριων μέσων, επενέβησαν ταχύτατα και προστάτεψαν μια δύσκολη περιοχή που έχει βιώσει επανειλημμένως τον πύρινο εφιάλτη».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 νέες πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου