Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Shannen Doherty: Το νεανικό love story της Brenda με τον αιώνιο αγαπημένο της Dylan – Τα χτυποκάρδια μιας ολόκληρης γενιάς

Shannen Doherty: Το νεανικό love story της Brenda με τον αιώνιο αγαπημένο της Dylan – Τα χτυποκάρδια μιας ολόκληρης γενιάς

Μουδιασμένοι είναι οι απανταχού 40something, μια ολόκληρη γενιά που ζούσε και ανέπνεε μπροστά από την οθόνη περιμένωντας με αγωνία τις εξελίξεις από την αγαπημένη τους παρέα της σειράς «Beverly Hills 90210», με τον θάνατο της αγαπημένης τους «Μπρέντα», της ηθοποιού Shannen Doherty που την ενσάρκωσε με επιτυχία.

Η αυλαία της ζωής για την Shannen Doherty, που αγαπήσαμε μέσα από τη θρυλική σειρά «Beverly Hills 90210», έπεσε βαριά όπως η είδηση του θανάτου της σήμερα Κυριακή (14.07.2024), μόλις στα 53 της χρόνια, «χτυπημένη» από τον καρκίνο.

Μια αναμέτρηση που την έδωσε γενναία και με αξιοπρέπεια αλλά και με αρκετή εξωστρέφεια, δημοσιεύοντας κατά καιρούς στα social media τις εξελίξεις γύρω από την υγεία της.

Μια ολόκληρη γενιά ταυτίστηκε απόλυτα με το νεανικό είδωλο των ‘90s, που έμοιαζε σαν μέλος της δική του εφηβικής αυτής παρέας. Brenda loves Dylan, θα έγραφε στο σχολικό της θρανίο, για έναν νεανικό έρωτα που άνθισε, δοκιμάστηκε και τελικά έληξε άδοξα.

Όπως άδοξα έληξαν και οι ζωές των δυο αγαπημένων ηρώων, της  Shannen Doherty και του Luke Perry.

Shannen Doherty/ Reuters

Στις 27 Φεβρουαρίου του 2019, ο Perry υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο στο σπίτι του στο Sherman Oaks του Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε στο Providence Saint Joseph Medical Center στο Burbank. Μετά από ένα δεύτερο εγκεφαλικό, η οικογένειά του αποφάσισε να αφαιρέσει τη μηχανική υποστήριξη και έσβησε στις 4 Μαρτίου σε ηλικία 52 ετών.

Η ιστορία της Brenda και του Dylan ήταν ένας έντονος, παθιασμένος, θυελλώδης έρωτας – μια βαθιά και ισχυρή σύνδεση μεταξύ δύο νεαρών. Ο έρωτάς τους τους ενέπνευσε και έσωσε τη ζωή του Ντίλαν από τη μάχη που έδινε με το αλκοόλ και τη γονική εγκατάλειψη. Τελικά, εξελίχθηκε σε μια ιστορία Ρωμαίου και Ιουλιέτας, καθώς οι γονείς της Brenda ξεκίνησαν έναν πόλεμο εναντίον του.

Το απόλυτο τηλεοπτικό, νεανικό love story

Η Μπρέντα και ο Ντίλαν συναντιούνται για πρώτη φορά για λίγο στο σπίτι των Walsh. Δεν μιλούν πραγματικά, αλλά ο Ντύλαν έχει βάλει στο μάτι την Μπρέντα.

Αργότερα τη φλερτάρει στο σχολείο και εκείνη αποφασίζει να βάψει τα μαλλιά της ξανθά, καθώς πιστεύει ότι ο Ντύλαν προτιμά τις ξανθιές.

Τα μαλλιά της βγαίνουν πορτοκαλί και, με αμηχανία, συναντά τον Dylan ενώ βγαίνει για τρέξιμο, όπου εκείνος τη διαβεβαιώνει ότι το χρώμα των μαλλιών δεν έχει σημασία γι’ αυτόν. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους βλέπουν να φλερτάρουν.

Από εκεί και πέρα, το ρομάντσο γιγαντώνεται, περνά από δοκιμασίες, εκρήξεις ζήλιας, μέχρι που εκείνη φεύγει για το εξωτερικό και ο Dylan βρίσκει παρηγορία στην καλύτερή της φίλη, την Kelly.

Σήμερα γράφτηκε το τέλος μιας εποχής, το τέλος ενός τηλεοπτικού έρωτα που θα μείνει στην ιστορία και στις καρδιές πολλών από τη γενιά που τον λάτρεψε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις