Τρίτη, 16 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας: Άγριο επεισόδιο στις φυλακές – «Είσαι βρωμιάρης, μας τρως τα φαγητά και δεν καθαρίζεις»

Απόστολος Λύτρας: Άγριο επεισόδιο στις φυλακές – «Είσαι βρωμιάρης, μας τρως τα φαγητά και δεν καθαρίζεις»

Από το ανακαινισμένο κελί της VIP, σε θάλαμο μαζί με δεκαπέντε  άτομα και «τούρκικη» τουαλέτα, μετακόμισε ο Απόστολος Λύτρας, μετά από τσακωμό με τους δυο συγκρατούμενους του, γιατί τους έτρωγε τα φαγητά και δεν καθάριζε.

Μάλιστα μετά το θερμό επεισόδιο, όπου ειπώθηκε και η φράση «είσαι βρωμιάρης. Μας τρως τα φαγητά και δεν καθαρίζεις», η διεύθυνση των φυλακών για να εκτονώσει τα πνεύματα, αναγκάστηκε να τον «μετακομίσει» άρον, άρον σε θάλαμο μαζί με άλλα δεκαπέντε άτομα, έτσι ώστε να συνετιστεί.

Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, το άγριο επεισόδιο μεταξύ του καθ’ ομολογίαν κακοποιητή ποινικολόγου και των δυο συγκρατουμένων του, σημειώθηκε την Πέμπτη.

Ο Απόστολος Λύτρας, βρισκόταν στο κελί νούμερο 4, όταν για μια ακόμη φορά, έφαγε τα απομεινάρια των δυο συγκρατουμένων του και σκαρφάλωσε στην κουκέτα δίπλα στο παράθυρο για να καπνίσει.

Τότε οι συγκρατούμενοι του, αγανακτισμένοι από αυτή τη συμπεριφορά καθώς όπως λένε πληροφορίες τους τρώει τα φαγητά και στη συνέχεια σκαρφαλώνει στην κουκέτα για να καπνίσει και κοιμηθεί χωρίς να καθαρίσει, άρχισαν να διαμαρτύρονται.  

Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν με την πλευρά των δύο συγκρατουμένων να εκστομίζει βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως «είσαι βρωμιάρης, μας τρως τα φαγητά και δεν καθαρίζεις».

Έτσι, η διεύθυνση των φυλακών, αναγκάστηκε την Παρασκευή να μετακομίσει τον δικηγόρο, σε θάλαμο της ΣΤ’ πτέρυγας, τον μοναδικό που υπάρχει στην πτέρυγα μαζί με περίπου 15 άτομα. Όπως λένε πληροφορίες, πρόκειται για έναν θάλαμο όποιος έχει διπλές κουκέτες, εκεί κρατούνται Αλβανοί κυρίως και Πακιστανοί, ενώ αυτό που διαφοροποιεί το κελί νούμερο 5 από το ανακαινισμένο νούμερο 4 της πτέρυγας είναι το γεγονός ότι βρίσκονται πολλά άτομα, ενώ όπως χαρακτηριστικά λένε στη γλώσσα των φυλακών, αντί για ντους υπάρχει «τουρκική» τουαλέτα.

Την ίδια ώρα, ο Απόστολος Λυτρας μέσω του δικηγόρου του, έχει κάνει αίτηση προκειμένου να βγει από την φυλακή με βραχιολάκι. Οι πληροφορίες λένε ότι η εισήγηση του εισαγγελέα είναι θετική όμως αυτό που αναμένεται είναι η απόφαση του συμβουλίου η οποία θα κρίνει την τύχη του ποινικολόγου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις