Τρίτη, 16 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Shannen Doherty: Η σπαρακτική τελευταία ανάρτηση λίγες μέρες πριν πεθάνει από καρκίνο

Shannen Doherty: Η σπαρακτική τελευταία ανάρτηση λίγες μέρες πριν πεθάνει από καρκίνο
Φωτογραφία: Reuters

Η θρυλική πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210», Shannen Doherty, μοιράστηκε μια τελευταία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο σήμερα Κυριακή (14.07.2024).

Η γενναία σταρ Shannen Doherty, δημοσίευσε στις 25 Ιουνίου, ένα βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο του podcast της, Let’s Be Clear, στο οποίο μιλάει για την πραγματοποίηση περισσότερων χημειοθεραπειών, καθώς συνέχιζε την πολυετή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

Η Shannen έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Νέο επεισόδιο του @letsbeclearpod στο @iheartradio ή οπουδήποτε ακούτε podcast. Αυτό είναι αυτό που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή. #cancer #life».

Η Shannen μίλησε στους 2,2 εκατομμύρια followers της στο Instagram για την αβεβαιότητα που έχει το μέλλον της.

Παραδέχτηκε πως: «Έτσι, ξέρετε, για πρώτη φορά από τότε που δεν έχω ιδέα για πόσο καιρό, θα κάνω χημειοθεραπεία για δεν έχω ιδέα αν θα είναι τρεις μήνες ή αν θα είναι έξι μήνες…».

Η ηθοποιός συνέχισε να λέει ότι αυτός ο νέος γύρος θεραπείας ήταν «τρομακτικός». «Η θεραπεία είναι πολύ δύσκολη. Δεν είναι κάτι που μπορώ να προβλέψω. Δεν είναι κάτι που οι γιατροί μου μπορούν να προβλέψουν και είναι τρομακτικό. Είναι σαν μια μεγάλη κλήση αφύπνισης, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να πω ότι υπάρχει και κάποια θετική πλευρά και η θετική πλευρά είναι ότι η μοριακή δομή των καρκινικών μου κυττάρων άλλαξε πρόσφατα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πρωτόκολλα για να δοκιμάσω. Έτσι, για πρώτη φορά εδώ και δύο μήνες αισθάνομαι αισιόδοξη, επειδή υπάρχουν τώρα πολλά περισσότερα πρωτόκολλα. Ενώ πριν ήμουν αισιόδοξη, αλλά ακόμα προετοιμαζόμουν».

H Αμερικανίδα σταρ, πέθανε σε ηλικία 53 ετών αφού πάλεψε για χρόνια με τον καρκίνο.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω το θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο 13 Ιουλίου έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο, αφού πάλεψε για αρκετά χρόνια με την ασθένεια», ανέφερε η ανακοίνωση από τη στενή συνεργάτιδά της, Λέσλι Σλόαν.

Η Shannen διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Επί δυο χρόνια ο καρκίνος βρισκόταν σε ύφεση αλλά το 2020 αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο του μαστού σε στάδιο 4.

Τον Ιούνιο του 2023, η Shannen ενημέρωσε το κοινό ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις