Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Shannen Doherty: Το συγκινητικό «αντίο» των συμπρωταγωνιστών της από το «Beverly Hills» – «Ο Luke Perry είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες»

Shannen Doherty: Το συγκινητικό «αντίο» των συμπρωταγωνιστών της από το «Beverly Hills» – «Ο Luke Perry είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες»
Φωτογραφία: Reuters

Ο χώρος του θεάματος και της υποκριτικής, θρηνούν για τον θάνατο της Shannen Doherty, που πέθανε σήμερα (14.07.2024) σε ηλικία 53 ετών έπειτα από γενναία, άλλα άνιση, μάχη με τον καρκίνο.

Ο ένας μετά τον άλλο, οι συνάδελφοί της Shannen Doherty κατακλύζουν τα social media προκειμένου να εκφράσουν τη λύπη τους για τον θάνατο της αγαπημένης Brenda του «Beverly Hills 90210».

Ανάμεσα σε εκείνους που είπαν το δικό τους «αντίο», ήταν και οι  συμπρωταγωνιστές από τη θρυλική σειρά «Beverly Hills, 90210».

Ο 54χρονος Jason Priestley, ο τηλεοπτικός αδελφός της στη σειρά των ‘90s, σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια της φίλης και συμπρωταγωνίστριάς του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jason_priestley (@jason_priestley)

«Σοκαρισμένος και λυπημένος που έμαθα για τον θάνατο της φίλης μου Shannen» έγραψε στη λεζάντα μιας νοσταλγικής φωτογραφίας από τη σειρά που τους ανέδειξε. «Ηταν δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές», γράφει.

Η 63χρονη Gabrielle Carteris, που υποδύθηκε την Andrea Zuckerman, έγραψε με τη σειρά της στο instagram: «Τόσο νέα, τόσο λυπηρή. Αναπάσου εν ειρήνη, Shannen. Ξέρω ότι ο Luke είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε υποδεχτεί».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Carteris (@gabriellecarteris)

Η τηλεοπτική μαμά της Brenda, Cindy Walsh, δηλαδή η 76χρονη σήμερα Carol Potter, γράφει για την «κόρη» της: «Σοκαρισμένη και θλιμμένη από την είδηση του θανάτου της Shannen Doherty. Τι ταξίδι έχει διανύσει! Έφυγε πολύ νωρίς. Καθ’ όλη τη διάρκεια, έμεινε πιστή στον εαυτό της και μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους και επιμονής αντιμετωπίζοντας τον ίδιο της τον θάνατο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carol Potter (@carolpotter90210)

Η συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά «Οι Μάγισσες», Αλίσα Μιλάνο, σε δήλωσή της στο Entertainment Weekly, είπε: «Δεν είναι μυστικό ότι η Shannen και εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, αλλά στον πυρήνα της ήταν κάποιος που σεβόμουν βαθιά και θαύμαζα. Ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός, που αγαπήθηκε από πολλούς και ο κόσμος είναι λιγότερος χωρίς αυτήν. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσοι την αγαπούσαν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις