Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: «Του είπα τι πας να κάνεις και έστρεψε το όπλο εναντίον μου» λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: «Του είπα τι πας να κάνεις και έστρεψε το όπλο εναντίον μου» λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αμφιλοχία η νέα γυναικοκτονία τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/07/2024) με τον κουμπάρο του ζευγαριού να περιγράφει τα τελευταία λεπτά πριν το φονικό.

Ο κουμπάρος του ζευγαριού στην Αμφιλοχία περιγράφει καρέ καρέ τα τελευταία λεπτά πριν την γυναικοκτονία. Πριν ο εν διαστάσει σύζυγος σκοτώσει την Αρετή και στη συνέχεια αυτοκτονήσει.

Μάλιστα σύμφωνα με το Star είπε πως ο δράστης απείλησε και τον ίδιο με την καραμπίνα. Άλλωστε ήταν ο πρώτος που αντίκρισε όταν έφτασε στο σπίτι. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά.  Ο κουμπάρος προσπαθούσε να σταματήσει τον 42χρονο. Ακόμα και οι γείτονες άκουγαν τις φωνές.

Ο κουμπάρος του ζεύγους αναφέρει στην κατάθεσή του για την απειλή που δέχθηκε: «Του ξαναείπα: «Τι πας να κάνεις;». Τότε έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με απείλησε.

Στάθηκε από το παράθυρο του συνοδηγού και από εκεί έριξε τον δεύτερο πυροβολισμό προς την Αρετή.

Στη συνέχεια τον είδα να πηγαίνει προς το ασημί αυτοκίνητο που είναι έξω από το σπίτι και δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα τον πυροβολισμό. Τα έχασα και έτρεξα προς το αστυνομικό τμήμα».

Τραγικά πρόσωπα τα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού 

Η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Δευτέρα (15/07/2024) θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της Αρετής. Τραγικά πρόσωπα είναι τα δύο τους παιδιά,13 και 16 ετών αντίστοιχα, που μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν μητέρα και πατέρα.

Οι γονείς της Αρετής δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν το μοναχοπαίδι τους Η μητέρα της σπαράζει καρδιές με τα λόγια της: «Ένα παιδί είχα και μου το σκότωσε» δηλώνει στην κάμερα για την αδικοχαμένη κόρη της που ήταν μοναχοπαίδι.

Όσον αφορά το αν έχουν μιλήσει με τους γονείς του δράστη, απάντησε «μόνο ο άντρας μου και τους είπε «μας έκλεισε το σπίτι».  

Η Αρετή προσπάθησε να σωθεί όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα από τον εν διαστάσει σύζυγό της να πάει στο σπίτι γιατί θα δολοφονούσε το κοριτσάκι τους. Αν και πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία, δεν έδωσε τα στοιχεία της με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στον εντοπισμό της.

Βρήκαν που έμενε από το σύστημα καθώς ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι την ζήλευε τρομερά και ότι την ξυλοκοπούσε.  

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις