Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Σάνεν Ντόχερτι: Οι τελευταίες φωτογραφίες της και ο αποχαιρετισμός της Jenny Garth και της Tori Spelling

Σάνεν Ντόχερτι: Οι τελευταίες φωτογραφίες της και ο αποχαιρετισμός της Jenny Garth και της Tori Spelling

Μια ολόκληρη γενιά βυθίστηκε στη θλίψη για τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού Shannen Doherty, που άφησε την τελευταία πνοή της σε ηλικία 53 ετών έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου της Shannen Doherty επιβεβαιώθηκε το πρωί της Κυριακής (14.7.2024) και όπως έγινε γνωστό η όμορφη ηθοποιός πέθανε στην αγκαλιά της οικογένειάς της και των φίλων της. 

H Daily Mail δημοσιεύσει τις τελευταίες φωτογραφίες της Shannen Doherty, η οποία είχε βγει για λίγες στιγμές χαλάρωσης με αγαπημένους της φίλους. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 16 Ιουνίου, η ίδια περπατά χαμογελαστή αγκαλιά με τον αδελφικό φίλο της Chris Cortazzo, φεύγοντας από ένα εστιατόριο του Malibu. 

Φορούσε ένα καπέλο τύπου τραγιάσκα, τζιν παντελόνι, άνετη μπλούζα, σαγιονάρες και χαμογελούσε. Στα χέρια της κρατούσε μια μεγάλη χάρτινη σακούλα. 

Δείτε τις φωτογραφίες της εδώ.

Τζένι Γκαρθ: «Η καρδιά μου ραγίζει»

Η Τζένι Γκαρθ, συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά Beverly Hills, με μια ανάρτησή της στο Instagram αποχαιρέτησε την Σάνεν Ντόχερτι: «Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι την τεράστια θλίψη μου για την απώλεια της παλιάς φίλης μου Shannen, της γυναίκας που έχω περιγράψει συχνά ως έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ».

Η Τζένι Γκαρθ υποδυόταν στη σειρά την καλύτερη φίλη της Σάνεν, Κέλυ, και δημοσιεύματα τις ήθελαν να βρίσκονται σε ρήξη συχνά. «Η σχέση μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας έβαζαν τόσο συχνά τη μία εναντίον της άλλης, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό» σημείωσε.

«Ήταν θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική, πολύ στοργική και γενναιόδωρη. Θα μου λείψει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά της και τον Bowie και όλους τους ανθρώπους που την αγάπησαν» κατέληξε.

Την ανάρτηση συνόδευσε με δύο φωτογραφίες τους από την εποχή που γυριζόταν η εμβληματική, πλέον, σειρά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennie 💛 (@jenniegarth)

 

Με λίγα λόγια η Τόρι Σπέλινγκ, η «Ντόνα» του Beverly Hills, αποχαιρέτησε την Σάνεν Ντόχερτι. Η ίδια δημοσίευσε σε ένα story στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά. Στη φωτογραφία είχε βάλει emoticon με ραγισμένες καρδιές και τα παρακάτω λόγια:

«Δεν έχω ακόμα τα λόγια να το εκφράσω… αλλά ΕΜΕΙΣ ξέραμε και αυτό είναι που μετράει».

Μπράιαν Όστιν Γκριν: Αδερφή μου…

«Σαν… Αδερφή μου… Με αγάπησες μέσα σε όλα. Ήσουν ένα μεγάλο κομμάτι της κατανόησής μου για την αγάπη. Θα μου λείψεις περισσότερο απ’όσο μπορώ να κατανοήσω τώρα. Σε ευχαριστώ για το δώρο του να είσαι εσύ» έγραψε ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, ο τηλεοπτικός Ντέιβιντ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brian Green (@brianaustingreen)

 

Η μάχη με τον καρκίνο

Η Ντόχερτι, η οποία αγαπήθηκε ως Μπρέντα Γουόλς στη σειρά Μπέρβελι Χιλς 90210, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015.

Μόλις δύο χρόνια αργότερα, η σταρ αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει μετά την ύφεση.

Εκείνη την εποχή, είπε στο Good Morning America: «Βρίσκομαι στο στάδιο 4. Ο καρκίνος μου επέστρεψε».

«Δεν νομίζω ότι το έχω επεξεργαστεί. Είναι ένα πικρό χάπι που πρέπει να καταπιείς με πολλούς τρόπους», είπε.

Πέρυσι ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της, σε μια ανάρτηση στο Instagram που έδειχνε ότι υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις