Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Τρίκαλα: Αυτοκίνητο δημοτικού υπαλλήλου παρέσυρε και σκότωσε την ίδια τη μητέρα του

Τρίκαλα: Αυτοκίνητο δημοτικού υπαλλήλου παρέσυρε και σκότωσε την ίδια τη μητέρα του

Αδιανόητη τραγωδία στα Τρίκαλα με αυτοκίνητο να τσουλάει, να παρασύρει και να σκοτώνει τη μητέρα δημοτικού υπαλλήλου. Όλα έγιναν σε χωριό του Δήμου Πύλης.

Τα Τρίκαλα και ο Δήμος Πύλης περιμένουν να μάθουν όλα όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουλίου του 2024, με θύμα μια άτυχη γυναίκα, που όπως φαίνεται έτυχε να περάσει μπροστά από το αυτοκίνητο τη λάθος ώρα. Ήταν η μητέρα δημοτικού υπαλλήλου της περιοχής. Το μοιραίο αυτοκίνητο που την σκότωσε ήταν του γιου της. Κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν το όχημα τσούλησε, παρέσυρε τη γυναίκα και την σκότωσε.

Η κινητοποίηση στο σημείο της τραγωδίας ήταν ταχύτατη, αλλά η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Ο αυτοδιοικητικός παράγοντας παραμένει σε κατάσταση σοκ από τα όσα έγιναν. Δεν περίμενε αυτό που συνέβη και δεν είχε περιθώρια, εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα να αποτρέψει την τραγωδία.

Ο δημοτικός υπάλληλος είχε επισκεφθεί το πατρικό του σπίτι για να δει τους γονείς του. Το αυτοκίνητο του, που ήταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού, σε έδαφος με κλίση, ξαφνικά άρχισε να κυλάει, παρασύροντας τη μητέρα του που βρισκόταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι, με τον τραυματισμό της να αποδεικνύεται μοιραίος. Παρά την άμεση κλήση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ήταν ήδη αργά, καθώς η γυναίκα είχε εκπνεύσει.

Η είδηση της τραγωδίας έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ στην τοπική κοινωνία του χωριού και σε όλο τον νομό, καθώς ο αυτοδιοικητικός παράγοντας είναι γνωστός και εν ενεργεία πολιτικός της περιοχής.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις