Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε χωρίς Φορτούνη και Ελ Κααμπί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε χωρίς Φορτούνη και Ελ Κααμπί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία

Επί ολλανδικού εδάφους θα βρίσκεται από σήμερα (15.07.2024) και μέχρι τις 27 Ιουλίου ο Ολυμπιακός, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο νέος Ολυμπιακός θα “χτιστεί” το επόμενο διάστημα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, με την “ερυθρόλευκη” αποστολή να “πετάει” το πρωί της Δευτέρας (15.07.2024).

Στην αποστολή που εμφανίστηκε στο “Ελ.Βενιζέλους” ήταν όλα τα μέχρι τώρα μετεγγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών (Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία, Κοστίνια και Αναγνωστοπουλος).

Στο αεροπλάνο δεν μπήκαν οι Κώστας Φορτούνης και Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Η ανανέωση των συμβολαίων των δυο παικτών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα και στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία και για τις δυο περιπτώσεις.

Ο Μεντιλίμπαρ πήρε μαζί του και πέντε ποδοσφαιριστές που κατάφεραν πέρυσι να κατακτήσουν το Youth League με την Κ19 του συλλόγου. Συγκεκριμένα, οι Μπάμπης Κωστούλας, Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μουζακίτης και Μπακούλας θα συμμετέχουν στις προπονήσεις, έχοντας ως στόχο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Βάσκου προπονητή.

Ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στην Ολλανδία έως τις 27 Ιουλίου και δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας, απέναντι σε Άγιαξ, Αλ Καντσιά και Ναϊμέγκεν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις