Τρίτη, 16 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Η Δέσποινα Καμπούρη συνάντησε την κόρη της μετά από 1,5 μήνα: «Έσβηνα ημέρες», έγραψε

Η Δέσποινα Καμπούρη συνάντησε την κόρη της μετά από 1,5 μήνα: «Έσβηνα ημέρες», έγραψε
Φωτογραφία αρχείου

«Το παιδί μου έφυγε 12 ετών και επέστρεψε 16», έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη.

Για το πόσο της έλειψε η κόρη της της Έλενα, που είχε φύγει από το σπίτι τους περισσότερο από 1 μήνα, έκανε ανάρτηση στο Instagram η Δέσποινα Καμπούρη.

Η Έλενα η μεγαλύτερη κόρη της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη, ασχολείται με το τένις σε επίπεδο πρωταθλητισμού και συχνά ταξιδεύει για να πάρει μέρος σε αγώνες.

Αν και στα ταξίδια της συνήθως είναι και η μητέρα της μαζί, αυτή τη φορά η Έλενα ταξίδεψε μόνη της, με αποτέλεσμα η Δέσποινα Καμπούρη να «χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της».

Η δημοσιογράφος, μετά από όλο αυτό το βασανιστικό για εκείνη διάστημα, κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της, ανεβάζοντας στο Instagram τις φωτογραφίες με μία πολύ συγκινητική λεζάντα.

«Η επανένωση. Είχα να την δω έναν μήνα. Έλειπε σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας. Έσβηνα μέρες. Σήμερα την παρέλαβα από τις Σέρρες. Είναι ψηλότερη από εμένα, έχει πιο μακριά μαλλιά και είναι πιο σοβαρή. Το παιδί μου έφυγε 12 ετών και επέστρεψε 16.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri)

Παραλίγο να την λιώσω στην αγκαλιά μου. (Απίστευτη η ωριμότητα που αποκτούν τα παιδιά – αθλητές). Παιδακι μου γλυκό πόσο περήφανη είμαι για εσένα»,  έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις