Τρίτη, 16 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Αλόννησος: Ραγίζει καρδιές η τελευταία επιθυμία της 12χρονης Αϊσέλ που πέθανε από σπάνια ασθένεια στον εγκέφαλο

Αλόννησος: Ραγίζει καρδιές η τελευταία επιθυμία της 12χρονης Αϊσέλ που πέθανε από σπάνια ασθένεια στον εγκέφαλο

Η Αλόννησος «σκεπάζεται» από ένα πέπλο θλίψης, που άπλωσε στο νησί η είδηση, για τον θάνατο 12χρονης. Η ανήλικη έδινε μάχη με σπάνια ασθένεια στον εγκέφαλο.

Σοκαρισμένη η Αλόννησος για τον θάνατο της μικρής Αϊσέλ, που πέθανε την Παρασκευή 12 Ιουλίου του 2024, μετά από άνιση μάχη με σπάνια ασθένεια στον εγκέφαλο. Η ανήλικη προσπαθούσε να αντέξει στα χέρια των γιατρών, αλλά από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε το πρόβλημα υγείας, τα περιθώρια ήταν στενά και οι ελπίδες απειροελάχιστες. Ένα κορίτσι που είχε καταφέρει να κερδίσει τους πάντες με το χαμόγελο και την ποιότητα του χαρακτήρα της. Ένα παιδί που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του skiathoslife.gr η δωδεκάχρονη Αϊσελ αλβανικής καταγωγής έμενε τα τελευταία δέκα χρόνια στην Αλόννησο και τη νέα σχολική περίοδο θα ήταν μαθήτρια της ΣΤ’ Δημοτικού.

Λίγο πριν φύγει από την ζωή πραγματοποιήθηκε η τελευταία της επιθυμία να γίνει Χριστιανή Ορθόδοξη και να πάρει το όνομα Παρασκευή.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 16 Ιουλίου στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στην Αλόννησο στις 17:00 το απόγευμα.

Λόγια παρηγοριάς είναι αδύνατον να απαλύνουν τον πόνο ψυχής των γονέων και των φίλων της 12χρονης. Όλοι προσεύχονταν για ένα θαύμα που δυστυχώς δεν έγινε. Το παιδί πάλεψε γενναία και έφυγε από τη ζωή πρόωρα και άδικα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις