Τρίτη, 16 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σε 42χρονη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη – Οι 3 ταυτότητες και το κουζινομάχαιρο

Ηράκλειο: Σε 42χρονη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη – Οι 3 ταυτότητες και το κουζινομάχαιρο

Σε μία γυναίκα 42 ετών ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη σε ένα δωμάτιο σπιτιού στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το cretapost, πρόκειται για μια γυναίκα 42 ετών με καταγωγή από τη Ρωσία αν και στο σπίτι της είχε βρεθεί μία ταυτότητα από τις Ρουμανικές αρχές με την αστυνομία να διαπιστώνει πως ήταν πλαστή. Μάλιστα, η 42χρονη φαίνεται να έμενε λίγες ημέρες στο συγκεκριμένο δωμάτιο στην οδό Ρεθύμνου στο Ηράκλειο, όπου εντοπίστηκε η σορός της, ενώ παλαιότερα παρουσιαζόταν και ως Βουλγάρα.

Απόπειρα αυτοκτονίας

Κατά το ίδιο δημοσίευμα οι αστυνομικές αρχές και έχοντας πλέον στα χέρια τους την πραγματική ταυτότητα της άτυχης γυναίκας διαπίστωσαν πως στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 42χρονη πριν αρκετό καιρό είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών προκειμένου να αυτοκτονήσει ωστόσο η κίνησή της έγινε αντιληπτή και την έσωσαν.

Το πτώμα της βρέθηκε στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι

Όλα συνέβησαν το βράδυ της, όταν εξαιτίας έντονης μυρωδιάς που έβγαινε από το δωμάτιο όπου έμενε, ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και αφού παραβίασαν την πόρτα, την άνοιξαν και βρήκαν το άψυχο σώμα της – σε προχωρημένη σήψη – να κείτεται στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι.

Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο εντοπίστηκε και ένα κουζινομάχαιρο το οποίο έφερε ίχνη αίματος.

Τι έδειξε η πρώτη αυτοψία

Η πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησαν οι αρχές έδειξε πως το σπίτι δεν είχε παραβιαστεί. Η κεντρική πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα.

Την ίδια ώρα, στο σπίτι υπήρχαν κάποια χρήματα αλλά και το κινητό τηλέφωνο της 42χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί ερευνούν τον θάνατό της προς πάσα κατεύθυνση ωστόσο περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις