Τρίτη, 16 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Σάνεν Ντόχερτι: Στενή της φίλη κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγο της ηθοποιού για «έλλειψη ανθρωπιάς»

Σάνεν Ντόχερτι: Στενή της φίλη κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγο της ηθοποιού για «έλλειψη ανθρωπιάς»
Φωτογραφία: Reuters

Δυο ημέρες μετά τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι το Σάββατο (13.07.2024), μία στενή της φίλη εκφράζει την οργή της προς τον εν διαστάσει σύζυγο της αείμνηστης ηθοποιού-  η φήμη της οποίας εκτοξεύτηκε με τη συμμετοχή της στη σειρά «Beverly Hills 90210».

Η φίλη της Σάνεν Ντόχερτι, κατηγόρησε τον εν διαστάσει σύζυγο της σταρ του «Beverly Hills 90210», Kurt Iswarienko, για  προφανή έλλειψη «ανθρωπιάς» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαζυγίου τους προς το τέλος της ζωής της.

«Είμαι πραγματικά λυπημένη και αναστατωμένη για τον θάνατο της φίλης μου Σάνεν… Λόγω του διαζυγίου που περνούσε εκείνη την εποχή», μοιράστηκε μέσω του LinkedIn την Κυριακή (14.07.2024) η Tara Furiani, σύμβουλος επιχειρήσεων που διευθύνει την εταιρεία Not the HR Lady.

«Είχε καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου που έκανε μεταστάσεις σε πολλά σημεία του σώματός της, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος και το ήξερε αυτό… συμφιλιώθηκε με αυτό», ανέφερε η ίδια.

Η Furiani έβαλε τον 50χρονο φωτογράφο, στο στόχαστρο επειδή προσέθεσε τόσο «βαθύ» πόνο και δυστυχία στη ζωή της Ντόχερτι, επειδή δεν ήταν «αξιοπρεπής άνθρωπος» και δεν έδειξε «λίγη ανθρωπιά στην ετοιμοθάνατη σύζυγό του».

«Η Σάνεν έχασε τα πάντα και ο σύζυγός της έβαζε εμπόδια στις διαδικασίες διατροφής, σε μια προσπάθεια να καθυστερήσει την έκδοση απόφασης ή την πληρωμή, μέχρι να πεθάνει», εξήγησε η Furiani για την πικρή μάχη του πρώην ζευγαριού για το διαζύγιο, η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023.

«Η ζωή είναι τόσο δύσκολη… η ζωή είναι ιδιαίτερα δύσκολη με τον καρκίνο και χωρίς την υποστήριξη που νόμιζες ότι θα είχες», κατέληξε η Furiani. «Αν έχετε την ευκαιρία να γίνετε αξιοπρεπής άνθρωπος, εκμεταλλευτείτε την. Δεν έχετε ιδέα τι αντιμετωπίζουν και τι περνούν οι άνθρωποι».

Τον περασμένο μήνα, η Σάνεν Ντόχερτι ισχυρίστηκε σε νομικά έγγραφα ότι ο Iswarienko «ελπίζει ότι θα πεθάνω πριν υποχρεωθεί να με πληρώσει, ενώ εκείνος συνεχίζει να ζει τη ζωή του και αποφεύγει τις ευθύνες του απέναντι στην ετοιμοθάνατη σύζυγό του, η οποία ήταν μαζί του για περισσότερα από 11 χρόνια».

Ένας από τους δικηγόρους του Iswarienko, απέκρουσε τότε τους ισχυρισμούς της Ντόχερτι, ισχυριζόμενος ότι η καλλιτέχνης ήθελε να οριστικοποιήσει το διαζύγιο τον Σεπτέμβριο του 2023 με μια συμφωνία διακανονισμού, κάτι που εκείνη αρνήθηκε.

Η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills» – η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2023 μετά από περισσότερο από μια δεκαετία έγγαμου βίου εξαιτίας της υποτιθέμενης απιστίας του – ζήτησε από τον Iswarienko να πληρώσει 15.343 δολάρια σε μηνιαία διατροφή και επιπλέον 9.100 δολάρια για αμοιβές δικηγόρων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις