Τρίτη, 16 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ερωτευμένος με 28χρονη Ρωσίδα καλλονή και απόφοιτη σχολής κατασκόπων- «Βρίσκονται περιστασιακά»

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ερωτευμένος με 28χρονη Ρωσίδα καλλονή και απόφοιτη σχολής κατασκόπων- «Βρίσκονται περιστασιακά»
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο Τζόνι Ντέπ είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το κρύβει ούτε στο ελάχιστο.

Ο Τζόνι Ντεπ, ο 61χρονος πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής, έχει προχωρήσει την ζωή του έχοντας στο πλευρό του μία εντυπωσιακή ξανθιά.

Ο θεός του έρωτα, τον «χτύπησε» δύο χρόνια μετά την πολύκροτη δίκη του που ακολούθησε το πικρό διαζύγιό του με την Άμπερ Χερντ.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ βγαίνει τώρα με την 28χρονη Ρωσίδα αισθητικό και μοντέλο, Yulia Vlasova, την οποία εντόπισαν οι παπαράτσι να κάνει παρέα με τον ηθοποιό τα τελευταία χρόνια, μετά τη γνωριμία τους το 2021.

Πηγές από το περιβάλλον του Ντεπ επιβεβαίωσαν ότι η σχέση είναι «περιστασιακή» και ότι το ζευγάρι συναντιέται «εδώ κι εκεί» τα τελευταία δύο χρόνια. 

Οι τους εθεάθησαν μαζί την περασμένη Πέμπτη (11.07.2024), να χαριεντίζονται και να δείχνουν άνετοι ενώ ταξίδευαν από το ελικοδρόμιο του Λονδίνου, σύμφωνα με την Daily Mail.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iuliia V (@im__iuliia)

Η λαμπερή Vlasova ζει στην Πράγα, όπου διατηρεί στούντιο μακιγιάζ και κομμωτήριο, όπου συνάντησε για πρώτη φορά τον ηθοποιό στο 55ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι τον Αύγουστο του 2021.

Την είδαν να κάνει παρέα με τον Ντεπ στη συναυλία του φίλου του και αείμνηστου μουσικού Τζεφ Μπεκ στην Πράγα μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2022, λίγο καιρό αφότου κέρδισε τη δίκη.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τους δύο να ποζάρουν παιχνιδιάρικα μαζί στην εκδήλωση, με μια selfie να δείχνει τον Depp να της δίνει ακόμη και ένα φιλί στο μάγουλο.

Και ενώ η Vlasova δεν έχει επιβεβαιώσει τη φύση της σχέσης τους, έχει αφήσει υπονοούμενα για το ειδύλλιο σε αναρτήσεις στο Instagram, μερικές από τις οποίες έχουν διαγραφεί.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iuliia V (@im__iuliia)

Νωρίτερα φέτος, το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία των δύο τους που ακουμπούσαν τα χέρια τους στο πόδι του Ντεπ, ως απάντηση σε μια ερώτηση στο Instagram με τους followers της, οι οποίοι ρωτούσαν για τον «αγαπημένο της ηθοποιό».

«JD. Είναι ένας άνθρωπος που είναι απίστευτα ταλαντούχος και εμπνέει», απάντησε.

Σπουδές σε κορυφαία ακαδημία κατασκόπων

Σύμφωνα μάλιστα με την DailyMail, η Vlasova σπούδασε στην κορυφαία ακαδημία εκπαίδευσης διπλωματών και κατασκόπων της Μόσχας.

Στην πραγματικότητα κατάγεται την επαρχία Sortirovka στη Ρωσία, ένα προάστιο του Yekaterinburg, της τρίτης πόλης της χώρας, μια μονότονη βιομηχανική πόλη με 69.000 κατοίκους.

Κάποια στιγμή μπήκε στην ελίτ του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας, γνωστού ως MGIMO, το οποίο διοικείται από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών και θεωρείται το πιο σεβαστό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας, σύμφωνα με πολλαπλά ρωσικά δημοσιεύματα.

Συμμετέχουν πολλοί μελλοντικοί διπλωμάτες και μέλη των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και υποψήφιοι επιχειρηματίες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Είναι επίσης γνωστό ότι η Γιούλια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βοημίας στο Plzeň.

Μια φωτογραφία της στο MGIMO που μοιράστηκε με υπερηφάνεια από τον πατέρα της Alexander, την δείχνει προφανώς να κρατάει ένα πιστοποιητικό από το ελίτ ινστιτούτο.

Ο Alexander υπηρέτησε στον σοβιετικό στρατό και είναι τέσσερα χρόνια νεότερος από τον Depp.

Η 28χρονη είναι μόλις τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη του Ντεπ, το 24χρονο μοντέλο Λίλι-Ρόουζ Ντεπ.

Το 2021, η Γιούλια – με ύψος 1,80 μ. – ήταν φιναλίστ στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Office, που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις