Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Τραγωδία στο Ομάν με 4 νεκρούς και τραυματίες από πυροβολισμούς σε τζαμί

Τραγωδία στο Ομάν με 4 νεκρούς και τραυματίες από πυροβολισμούς σε τζαμί
Φωτογραφία αρχείου - ΑΠΕ

Πανικός προκλήθηκε χθες το βράδυ (15.07.2024) στη συνοικία Ουάντι αλ Καμπίρ της Μουσκάτ, της πρωτεύουσας του Ομάν, αφού έπεσαν πυροβολισμοί κοντά σε ισλαμικό τέμενος. Τραγικό αποτέλεσμα, να πεθάνουν 4 άνθρωποι και να τραυματιστούν ακόμα πολλοί.

Η αστυνομία που έφτασε αμέσως στη συνοικία της πρωτεύουσας του Ομάν, κάνει έρευνα για να μαζέψει στοιχεία που θα φανερώσουν τον δράστη και τα αίτια της επίθεσης με τους πυροβολισμούς.

«Η βασιλική αστυνομία του Ομάν έσπευσε σε τοποθεσία όπου αναφέρθηκαν πυροβολισμοί, κοντά σε ισλαμικό τέμενος στη συνοικία Αλ Ουάντι αλ Καμπίρ», έγραψε σε ανάρτησή της στο «Χ» (πρώην Twitter), η αστυνομία.

«Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα και ακολουθούνται οι διαδικασίες ασφαλείας για να αντιμετωπιστεί το συμβάν. Οι αρχές συγκεντρώνουν αποδεικτικά στοιχεία και διενεργούν έρευνα για να διαλευκανθεί η υπόθεση», πρόσθεσε.

Τις πρώτες εικόνες από το αιματοκύλισμα, ανέβασαν χρήστες στα social media.

Στα βίντεο φαίνονται οι άνθρωποι σε κατάσταση πανικού να τρέχουν να σωθούν. Ουρλιάζουν για βοήθεια και ποδοπατούνται τη στιγμή που ακούγονται πυροβολισμοί.

Άλλο βίντεο δείχνει να μεταφέρονται στα χέρια οι τραυματίες και από κάτω τους να «κυλά» ποτάμι αίματος.

Αν και η αστυνομία δεν έχει δώσει καινούρια ανακοίνωση, οι χρήστες στα social media κάνουν λόγο για 25 νεκρούς και 50 τραυματίες.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις