Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ρόδος: «Δεν υπάρχει βιασμός, μου άρεσε το φόρεμα» λέει η 35χρονη που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 20χρονης

Ρόδος: «Δεν υπάρχει βιασμός, μου άρεσε το φόρεμα» λέει η 35χρονη που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 20χρονης
ΦΩΤΟ istock

Ο βιασμός που καταγγέλθηκε κινητοποίησε τους αστυνομικούς. Η Ρόδος περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης. Σε βάρος της κατηγορούμενης ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό.

Η Ρόδος περιμένει το τέλος της αστυνομικής έρευνας και την απόφαση της δικαιοσύνης. Ο βιασμός που κατήγγειλε 20χρονη μέσα σε μπαρ του νησιού, κινητοποίησε τους αστυνομικούς, που πέρασαν χειροπέδες στη γυναίκα που υπέδειξε. Μια 35χρονης Αμερικανίδα, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό. Η ίδια αρνείται τα όσα της αποδίδονται. «Δεν υπάρχει βιασμός» ανέφερε μεταξύ άλλων και περιέγραψε τα γεγονότα της επίμαχης νύχτας από τη δική της οπτική γωνία.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ειδικότερα ότι την 13η Ιουλίου 2024 το απόγευμα πήγε στην Μεσαιωνική Πόλη και κατανάλωσε με τον σύντροφό της δύο ποτήρια κρασί και δύο σφηνάκια. Γνώρισαν και άλλους ομοεθνείς τους και δύο άτομα από τη Νορβηγία αλλά και το ζευγάρι με το οποίο αργότερα πήγαν στο μπαρ της Ιξιάς καθώς διέμεναν σχετικά κοντά.

Εκεί παρήγγειλε ακόμη ένα κρασί και κατανάλωσε ακόμη δύο σφηνάκια και κάποια στιγμή η ίδια και η 20χρονη πήγαν στην τουαλέτα. Όπως υποστηρίζει η 35χρονη, εκεί της είπε ότι της αρέσει το φόρεμα της και το έπιασε, όπως ισχυρίζεται, από την τιράντα, όχι με σεξουαλικό τρόπο αλλά όπως πιάνει κάτι και λέμε «να αυτό εδώ μου αρέσει πολύ».

Γενικά, όπως είπε, κάνει πολλά κομπλιμέντα στους ανθρώπους καθώς είναι έτσι από την φύση της. Μετά αφού ήταν στον καθρέφτη και συζητούσαν, η φερόμενη ως θύμα έφυγε πρώτη. Όταν γύρισε στο τραπέζι μετά από λίγο, δεν βρήκε κανέναν εκεί. Λίγα λεπτά αργότερα έφυγε με τον σύντροφό της και στην είσοδο συνάντησαν τον σύντροφο της 20χρονης ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο σύντροφός της, τον ρώτησε τι συμβαίνει και απάντησε πως της είχε τραβήξει το φόρεμα. Η 35χρονη υποστηρίζει ότι σοκαρίστηκε καθώς όση ώρα ήταν μαζί και μετέπειτα στην τουαλέτα ήταν ευδιάθετες.

Υποστήριξε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει καθώς όλη την ώρα ήταν ευδιάθετοι. Ακόμα και στην τουαλέτα που ήταν μαζί, όπως ανέφερε, δεν κατάλαβε να έγινε κάτι το μεμπτό, ούτε να εκνευρίστηκε με κάτι που έκανε η ίδια. Ισως όπως είπε να παρεξήγησε την χειρονομία της να της τραβήξει το φόρεμα. Το έκανε καθαρά και μόνο ως ένδειξη θαυμασμού και σε καμία περίπτωση με τρόπο σεξουαλικό, όπως ισχυρίστηκε ενώ διέψευσε τα υπόλοιπα που αναφέρει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις