Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Βασίλης Μπισμπίκης: Η ερωτική εξομολόγηση στη Δέσποινα Βανδή κάτω από το φως του φεγγαριού στην Κρήτη

Βασίλης Μπισμπίκης: Η ερωτική εξομολόγηση στη Δέσποινα Βανδή κάτω από το φως του φεγγαριού στην Κρήτη
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Σε αγαπώ κορίτσι μου», έγραψε σε φωτογραφία που έβγαλε την Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης, και έκανε όλο το Instagram να λιώσει από τον έρωτά του.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, τις τελευταίες μέρες απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κρήτη, νησί που έχουν δείξει πόσο αγαπούν και εκτιμούν, μιας και η τραγουδίστρια κάνει διάλειμμα από την περιοδεία της για τα 30 χρόνια της μουσικής της καριέρας.

Με φόντο τις πανέμορφες παραλίες και άλλα αγαπημένα τους μέρη στην Κρήτη, το ζευγάρι από την αρχή των διακοπών τους, φρόντισε να κρατά ενήμερους τους followers τους για το πως περνούν.

Σε ανάρτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram, ανέβασε 3 ονειρικές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη όπου και οι δύο έχουν ξαπλώσει «κολλητά» πάνω σε μία πετσέτα στην άμμο, κάνουν γκριμάτσες και δείχνουν πόσο όμορφα περνούν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

 

«Αγαπάμε την Κρήτη και οι δύο πάρα πολύ! Μια ωραία παραλία ήσυχη ένα υπέροχο ταβερνάκι να τρως τον ντάκο σου και είσαι στον παράδεισο! Οι άνθρωποι εδώ στον άγιο – Γιώργη μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο! Τι τόπος και τι άνθρωποι σπουδαίοι!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Δέσποινα Βανδή.

Σαν «απάντηση» στην αγαπημένη του, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε ένα story που δείχνει την Δέσποινα Βανδή να κοιτάζει το φεγγάρι όπου λούζει τη θάλασσα.

«Σε αγαπώ κορίτσι μου», έγραψε πάνω στη φωτογραφία και απέδειξε πως ο έρωτάς τους όσο περνά ο καιρός όλο και μεγαλώνει.

Η σχέση του ηθοποιού και της τραγουδίστριας, έχει δημιουργήσει «φανατικούς», που σε κάθε ανάρτηση σχολιάζουν για το πόσο τους ζηλεύουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις