Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Γάμος ζευγαριού από την Αυστραλία με βίντεο από το μυστήριο και την δεξίωση

Μυτιλήνη: Γάμος ζευγαριού από την Αυστραλία με βίντεο από το μυστήριο και την δεξίωση

Ο γάμος έγινε στη Μυτιλήνη που η νύφη λατρεύει και επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια. Η δεξίωση σε ξενοδοχείο ήταν εντυπωσιακή με το βίντεο να δείχνει ένα μέρος από τα όσα έγιναν.

Ο γάμος στη Μυτιλήνη έγινε όπως τον είχαν σχεδιάσει. Γαμπρός και νύφη, έφτασαν με τους καλεσμένους τους, από την Αυστραλία και έζησαν την πιο ξεχωριστή μέρα της κοινής ζωής τους. Το βίντεο από το μυστήριο και τη δεξίωση που έγινε αμέσως μετά, αποτυπώνει τη χλιδή και το γούστο των νεόνυμφων. Η Έιμι και ο Φρεντ, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης μπροστά σε 80 φίλους και συγγενείς τους.

Το μυστήριο έγινε την περασμένη εβδομάδα, όταν έγινε ο γάμος τους, στο Αρχοντικό Τσακίρη στον Μακρύ Γιαλό στη Μυτιλήνη και η δεξίωση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Εκεί όπως φαίνεται στις εικόνες οι καλεσμένοι άρχισαν να τραγουδούν και να ανεμίζουν τα λευκά μαντήλια που υπήρχαν στα τραπέζια τους. Το «simply the best» ακούγεται με το ευτυχισμένο ζευγάρι να μπαίνει λίγο αργότερα στον χώρο. 

H Λιάνα Γιαλούση- Τσακίρη ιδιοκτήτρια του ομώνυμου μεγαλοπρεπούς αρχοντικού, χτισμένου από το μακρινό 1888 επί της Ελευθερίου Βενιζέλου 40 στη Μυτιλήνη φιλοξενεί την κολλητή της φίλη, Έιμι πολλά χρόνια και εκείνη με τη σειρά της επισκέπτεται τη Λέσβο εδώ και 35 χρόνια.

Εκτός από τη δεξίωση που φιλοξένησε πάνω από 80 άτομα, πολλά μέρη της Λέσβου είδαν τους επισκέπτες να χαίρονται τα τοπία της και να δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την «αυθεντική» Ελλάδα που βρήκαν στη Λέσβο και την εκπληκτική της γαστρονομία.

«Δεν είχαν έρθει οι καλεσμένοι ξανά στη Λέσβο και έχουν ξετρελαθεί με το φαγητό, την αγάπη και τη φιλοξενία των ντόπιων. Και όπως μου λένε, θα έρθουν ξανά οπωσδήποτε» λέει η κ. Γιαλούση stonisi.gr. Ενδιαφέρον όμως έδειξαν και οι νεότεροι, 18 με 36 ετών, των καλεσμένων για να κάνουν τους γάμους τους στη Λέσβο.

Η Ιρέν Χαϊτόγλου, η Χορωδία Animato πλαισίωσαν με τις καταπληκτικές φωνές και το μουσικό τους πρόγραμμα τις δεξιώσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις