Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κιλιάν Εμπαπέ: Αποθέωση για τον νέο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης – Παροξυσμός στην παρουσίασή του στο «Μπερναμπέου»

Κιλιάν Εμπαπέ: Αποθέωση για τον νέο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης – Παροξυσμός στην παρουσίασή του στο «Μπερναμπέου»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι κι επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη “Βασίλισσα” να τον παρουσιάζει σε μία φαντασμαγορική τελετή στο κατάμεστο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης γέμισαν το γήπεδο της ομάδας τους σαν να ήταν αγώνας και ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν τους απογοήτευσε, αφού μίλησε καθόλη τη διάρκεια στα ισπανικά και ξεσήκωσε τον κόσμο με το “Hala Madrid”.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας για πρώτη φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με το νούμερο 9 και άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της “Βασίλισσας”.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, τον καλωσόρισε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο ίδιος τόνισε ότι εδώ και χρόνια ονειρευόταν τη στιγμή που θα αγωνιζόταν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ φίλησε το σήμα στη φανέλα και “τρέλανε” τους φίλους των “μερένγκες”.

Οι δηλώσεις του Πέρεθ

“Σε αυτή την ιστορική ημέρα, θα ήθελα πρώτα να συγχαρώ την Εθνική Ισπανίας για την κατάκτηση του Euro2024. Συγχαρητήρια όχι μόνο για τη σπουδαία κατάκτηση, αλλά και για το ότι έδειξε πόσο άξιζε αυτό το τρόπαιο, νικώντας όλους τους αντιπάλους της.

Φίλοι της Ρεάλ, αυτό το κλαμπ είναι το μεγαλύτερο σε όλο τον κόσμο. Σε όλη αυτή την ένδοξη ιστορία, η Ρεάλ έχει δείξει τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει. Σε αυτό το ναό του παγκόσμιο ποδοσφαίρου που οι θρύλοι του αθλήματος έχουν μεγαλουργήσει, θα παρουσιάσουμε τον άνθρωπο που πραγματοποίησε το μεγαλύτερο του όνειρο, τον Κιλιάν Εμπαπέ”.

“Κιλιάν, σε καλωσορίζουμε στο σπίτι σου, στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Κατάφερες να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου και είσαι εδώ. Θέλω να δείξεις την αγάπη σου για αυτή τη φανέλα και να πρεσβεύεις όλα τα ιδανικά και τις αξίες της Ρεάλ. Οι φίλοι της Ρεάλ ξέρουν ότι αυτή η φανέλα δεν λυγίζει ποτέ.

Αυτός ο κόσμος θα είναι μαζί σου μέχρι το τέλος, θα βρίσκεται στο πλευρό σου. Έχεις πραγματοποιήσει το όνειρό σου γιατί ποτέ δεν τα παράτησες. Κιλιάν, σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που έκανες να φορέσεις αυτή τη φανέλα και να είσαι εδώ. Η οικογένειά σου έχει φροντίσει να σε ακολουθεί και να σε βοηθά σε όλη σου την πορεία.

Δύο φορές έχεις υπάρχεις στην κορυφαία εντεκάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τέσσερις φορές στην κορυφαία. Αγαπητέ Κίλιαν. Είσαι εδώ. Συγχαρητήρια για την επίτευξη του ονείρου σας. Ερωτεύτηκες τη Ρεάλ Μαδρίτης ως παιδί και είδαμε πώς τα μάτια σου έλαμπαν από ενθουσιασμό όταν συναντούσες τα είδωλά σου εδώ. Θέλω να ξέρεις ότι η αγάπη σου για τη Ρεάλ Μαδρίτης σου έδωσε τη δύναμη να είσαι εδώ.

Είσαι εδώ σήμερα γιατί το ήθελες. Ευχαριστώ που έκανες μια προσπάθεια που πολλοί δεν μπορούν καν να φανταστούν ώστε να φορέσεις αυτή τη φανέλα, που είναι αυτή που κέρδισε 15 ευρωπαϊκά κύπελλα. Έρχεσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης με ένα υπέροχο ιστορικό και αποτελώντας παράδειγμα για όλα τα παιδιά, όπως εκείνα από το ίδρυμά σου που είναι εδώ μαζί σου σήμερα μαζί με τους γονείς σου, τη Φάιζα και τον Γουίλφρεντ, που σε έχουν δει να δουλεύεις τόσο σκληρά”.

Οι δηλώσεις του Εμπαπέ

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Έγιναν πολλά αλλά με εμπιστεύτηκε από την αρχή. Το όνειρο μου σήμερα έγινε πραγματικότητα. Είναι μια φανταστική μέρα. Από παιδί είχα ένα όνειρο και σημαίνει πολλά για μένα να είμαι εδώ. Ευχαριστώ τους φίλους της Ρεάλ, γιατί εδώ και πολλά χρόνια μού δείχνουν την αγάπη τους. Τώρα έχω ένα νέο όνειρο, να φανώ αντάξιος της ιστορίας της Ρεάλ. Θα δώσω και τη ζωή μου για τη Ρεάλ και το σήμα της.

Έχω ένα μήνυμα προς τα παιδιά. Ήμουν κι εγώ κάποτε παιδί, με πάθος και όνειρα. Μπορείτε κι εσείς να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είμαι περήφανος που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και είμαι πλέον παίκτης της καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου», πρόσθεσε και κατέληξε: «Δεν θέλω να συνεχίσω, γιατί θα με πάρουν τα δάκρυα. Και τώρα όλοι μαζί, 1, 2, 3, Hala Madrid».

Ο Εμπαπέ αναμένεται πια να κάνει… πυραυλοκίνητη την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις