Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Φαίη Ζαφειράκου για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: «Μια παρεξήγηση ήταν, τσαντίστηκα γιατί είμαι αλέγκρα και φώναξα»

Φαίη Ζαφειράκου για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: «Μια παρεξήγηση ήταν, τσαντίστηκα γιατί είμαι αλέγκρα και φώναξα»
Φωτογραφία: NDP Photos

«Μια παρεξήγηση ήταν, απλώς εγώ τσαντίστηκα πιο πολύ γιατί είμαι πιο αλέγκρα ως άνθρωπος και φώναξα» αναφέρει στο newsit.gr η Φαίη Ζαφειράκου, για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κάρυστο, με φερόμενο θύμα τον πρώην σύζυγό της. 

Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα (16.07.2024), το συμβάν ενδοοικογενειακής βίας απέκρουσε και ο ίδιος, Ανδρέας Κομπόσης  ισχυριζόμενος μέσω, ανάρτησης στο Facebook, και ότι ουδέποτε δέχτηκε επίθεση από την πρώην σύζυγό του Φαίη Ζαφειράκου με την οποία έκανα μαζί διακοπές στην Κάρυστο.

Περιγράφοντας το περιστατικό, η Φαίη Ζαφειράκου εξιστορεί όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (14.07.2024): «Ήταν γύρω στη μία τη νύχτα όταν είχαμε μια διαφωνία με τον πρώην σύζυγό μου, όπως έχουν όλοι μεταξύ τους και φώναξα δυνατά. Τότε κάποιος γείτονας μέσα στη σιγαλιά σκέφτηκε ότι κάτι γίνεται σε εκείνο το σπίτι και κάλεσε την αστυνομία. Δεν έγινε κάτι άλλο, αυτό είναι όλο το θέμα. Το έμαθαν και οι δικοί μας άνθρωποι και ανησύχησαν».

Παράλληλα, ο γνωστός συνθέτης Ανδρέας Κομπόσης, πρώην σύζυγος της ηθοποιού, με τον οποίο η Φαίη Ζαφειράκου κάνει κοινές διακοπές στη Κάρυστο, μιλώντας στο newsit.gr επιβεβαιώνει ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα, τονίζοντας: «δεν υπήρξε καμία σωματική βία, τίποτα από όλα όσα γράφτηκαν δεν είναι αλήθεια. Όταν πήγαμε στο τμήμα έδωσε κάποιες εξηγήσεις η Φαίη ότι απλά φώναζε και φύγαμε, δεν σήκωσε ποτέ χέρι επάνω μου, τίποτα απολύτως, για όνομα του Θεού».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει καταγραφεί η σύλληψη της 38χρονης ηθοποιού στις 04:05 τα ξημερώματα της Δευτέρας (15.07.2024) στην Κάρυστο, σχηματίστηκε δικογραφία και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις