Σάββατο, 20 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ποιο είναι το ιδανικό φαγητό για το πρώτο ραντεβού – Τι λένε διάσημοι σεφ

Ποιο είναι το ιδανικό φαγητό για το πρώτο ραντεβού – Τι λένε διάσημοι σεφ

Σύμφωνα με τη λαϊκή ρήση «ο έρωτας περνάει ο έρωτας από το στομάχι». Αν λάβουμε υπόψη μας και το δεδομένο ότι «η πρώτη εντύπωση μετράει», τότε, αντιλαμβανόμαστε ότι το ιδανικό φαγητό παίζει σημαίνοντα ρόλο στο πρώτο ραντεβού.

Μπορεί να σε καταβάλλει το άγχος, ώστε να κερδίσεις γρήγορα το ενδιαφέρον του προσώπου, με το οποίο είσαι ερωτευμένος, ωστόσο, πρέπει πρωτίστως να είσαι ο εαυτός σου. 

Γι’ αυτό το λόγο,  συγκεντρώσαμε έξι προτάσεις διάσημων σεφ που θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις το υποψήφιο ταίρι σου 

Πίτσα

Ο σεφ Guy Fieri προτείνει πίτσα για το πρώτο ραντεβού. Αναμφισβήτητα, δεν υπάρχει άνθρωπος, που να μην λατρεύει την πίτσα. Έτσι, έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε διαφορετικές γεύσεις μαζί.

Καρμπονάρα

Ένα από τα αγαπημένα πιάτα του σεφ Gordon Ramsay, είναι η καρμπονάρα. Πρόκειται για ένα λαχταριστό πιάτο, που αποτελεί  ιδανική επιλογή, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες. 

Σκαλοπίνια

Η σεφ Giada De Laurentiis προτείνει σκαλοπίνια με ριζότο σαμπάνιας και σπαράγγια. Είναι ένα κομψό πιάτο, εύκολο στην προετοιμασία, και προσφέρει μια γευστική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στον ουρανίσκο σας. 

Κοτόπουλο με σάλτσα λεμονιού

Ο σεφ Jamie Oliver συνιστά κοτόπουλο με σάλτσα λεμονιού. Αυτό το πιάτο είναι ελαφρύ, φρέσκο και εύκολο στην προετοιμασία, ιδανικό για μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Γκιόζα

Από την πλευρά του, ο σεφ David Chang προτείνει γκιόζα, σε περίπτωση που διαλέξετε ένα ελαφρύ γεύμα. Αυτές οι μικρές ασιατικές λιχουδιές (σ.σ. είναι μια κατηγορία ντάμπλινγκ) δημιουργούν ένα άνετο και χαλαρό κλίμα.

Ριζότο με καλαμπόκι και γαρίδες

Τέλος, ο σεφ Thomas Keller προτείνει ριζότο με καλαμπόκι και γαρίδες. Πρόκειται για ένα απολαυστικό πιάτο, που μπορεί να αναδείξει, ταυτόχρονα,  και τις μαγειρικές σας δεξιότητες. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις