Τρίτη, 16 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Η Ριάνα βοήθησε τη Νάταλι Πόρτμαν να αντιμετωπίσει το διαζύγιό της αποκαλώντας την «καυτή σκύλα»

Η Ριάνα βοήθησε τη Νάταλι Πόρτμαν να αντιμετωπίσει το διαζύγιό της αποκαλώντας την «καυτή σκύλα»
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μία ατάκα της Ριάνα ήταν αρκετή για να βοηθήσει τη Νάταλι Πόρτμαν όταν πήρε διαζύγιο από τον Benjamin Millepied.

Η 36χρονη Ριάνα αποκάλεσε την 43χρονη Νάταλι Πόρτμαν «μία από τις πιο καυτές σκύλες του Χόλιγουντ για πάντα» και η ατάκα αυτή φαίνεται πως ήταν «αυτό ακριβώς που χρειαζόταν» όπως παραδέχτηκε η ίδια.

Η Νάταλι Πόρτμαν πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» και μίλησε για τη συνάντηση που είχε τον Ιανουάριο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με τη Ριάνα.

Τότε η Ριάνα αποκάλεσε την ηθοποιό «μία από τις πιο καυτές σκύλες του Χόλιγουντ για πάντα».

Μιλώντας στον Τζίμι Φάλον, η Νάταλι Πόρτμαν αποκάλυψε: «Νομίζω ότι κάθε γυναίκα που περνάει διαζύγιο θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να της πει η Ριάνα ότι είναι μία κακιά σκύλα».

Ο Φάλον στη συνέχεια σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε δυνατά, πριν δείξει ένα απόσπασμα από την αλληλεπίδραση τους. «Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν», πρόσθεσε η Πόρτμαν.

«Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση», σχολίασε ο παρουσιαστής, ενώ η πρωταγωνίστρια του «Μαύρου Κύκνου» απάντησε: «Ήταν μια διαμορφωτική στιγμή στη ζωή μου».

Η Νάταλι Πόρτμαν και ο σύζυγός της Μπέντζαμιν Μίλιπεντ παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2012 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Άλεφ, 13 ετών, και την Αμαλία, 7 ετών. Χώρισαν τον περασμένο Ιούλιο με το διαζύγιο να οριστικοποιείται τον Φεβρουάριο 2024.

Στο βίντεο που μοιράστηκε νωρίτερα φέτος και τραβήχτηκε έξω από το σόου Dior Haute Couture στη γαλλική πρωτεύουσα, η Νάταλι Πόρτμαν είπε στη Ριάνα: «Σ’ αγαπώ», με την τραγουδίστρια να ανταποδίδει λέγοντας: «Είμαι μια μεγάλη θαυμάστρια».

Η Πόρτμαν επέμεινε: «Θα λιποθυμήσω. Θα λιποθυμήσω», καθώς οι δυο τους συνέχισαν να επαινούν η μία την άλλη και η ηθοποιός πρόσθεσε: «Σε αγαπώ και ακούω τη μουσική σου συνέχεια… είσαι απλά μια βασίλισσα. Σε ευχαριστώ».

Εκείνη την εποχή, η Πόρτμαν δεν είχε ακόμη επιβεβαιώσει τον χωρισμό της, παρά το γεγονός ότι την είχαν δει επανειλημμένα χωρίς τη βέρα της.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει ωστόσο στο Vanity Fair τον Φεβρουάριο ότι δεν επιθυμούσε απαντήσει στις φήμες περί χωρισμού της. 

Τον επόμενο μήνα, ο εκπρόσωπος της Πόρτμαν επιβεβαίωσε ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2023, με τους δυο τους να οριστικοποιούν αθόρυβα το διαζύγιό τους τον Φεβρουάριο.

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός φέρεται να πέρασε «πολύ δύσκολα» με τον χωρισμό και ευχαρίστησε τους φίλους της για την υποστήριξή τους σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Ιούνιο.

«Φέτος, στα γενέθλιά μου, θέλω να γιορτάσω την ευγνωμοσύνη μου για τους φίλους μου που με ανεβάζουν ξανά και ξανά», έγραψε η Πόρτμαν στη λεζάντα ενός slideshow με χαμογελαστά στιγμιότυπα με τους αγαπημένους της τον περασμένο μήνα.

Πηγή: Page Six

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις