Τρίτη, 16 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Η Λιάνα Κανέλλη για την υγεία της μετά το ατύχημα: «Είμαι σε κρίσιμη εβδομάδα»

Η Λιάνα Κανέλλη για την υγεία της μετά το ατύχημα: «Είμαι σε κρίσιμη εβδομάδα»
Φωτογραφία αρχείου

«Εντάξει, αφού μπήκε το πόδι μου στον γύψο και όχι η χώρα μια χαρά είμαστε», είπε η Λιάνα Κανέλλη.

Για τον σοβαρό τραυματισμό της το βράδυ των Ευρωεκλογών στο πλατό του ΑΝΤ1, μίλησε η Λιάνα Κανέλλη σήμερα το μεσημέρι (16.07.2024) στην εκπομπή του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου «Αταίριαστοι».

«Το πόδι είναι μια χαρά. Είμαι στην 6η βδομάδα και, όπως λένε οι γιατροί, είναι και η κρίσιμη εβδομάδα, μην κάνεις καμιά χαζομάρα και σκοντάψεις ή πέσεις», είπε αρχικά η Λιάνα Κανέλλη.

«Με πήγε λίγο δύσκολα το τελευταίο διάστημα αλλά τρίτωσε το κακό. Αν σκεφτείς ότι έχω βγάλει όλη την προεκλογική εκστρατεία με δύο μικρά χειρουργεία που είχα κάνει εξαιτίας ενός αποστήματος, μετά ήρθε κι αυτό κι απόσωσε», περιέγραψε η βουλευτής του ΚΚΕ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ξέρεις τι με πείραξε; Το ότι πήγαμε τόσο καλά ως κόμμα που δεν μπόρεσα εκείνο το βράδυ να το γιορτάσω. Είχα κανονίσει να πάω με κάτι ΚΝίτες κι αντί να το περάσω εκεί το πέρασα στο νοσοκομείο», πρόσθεσε με χιούμορ η Λιάνα Κανέλλη και κατέληξε στο ίδιο ύφος:

«Εντάξει, αφού μπήκε το πόδι μου στον γύψο και όχι η χώρα μια χαρά είμαστε».

Η Λιάνα Κανέλη τραυματίστηκε στις 9 Ιουνίου 2024, όταν πήγε να φύγει από την εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, που ανέλυε τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα.

Αφού ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στην εκπομπή, παραπάτησε και χτύπησε το πόδι της που και στο παρελθόν είχε χειρουργήσει.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό της:

Ανάστατατοι οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου, έτρεξαν να την βοηθήσουν ώσπου λίγο μετά ενημέρωσαν το κοινό πως η Λιάνα Κανέλλη είχε ένα μικρό ατύχημα αλλά τώρα είναι καλά στην υγεία της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις