Τρίτη, 16 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Λένα Μαντά: Ένας μήνας χωρίς τον σύζυγό της, η σπαρακτική ανάρτησή της

Λένα Μαντά: Ένας μήνας χωρίς τον σύζυγό της, η σπαρακτική ανάρτησή της
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Δεν προλάβαμε ψυχή μου να ζήσουμε όσα θέλαμε και όσα ονειρευτήκαμε», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η Λένα Μαντά.

Η γνωστή συγγραφέας Λένα Μαντά, σήμερα το πρωί (16.07.2024), ανέβασε στο Instagram μία κοινή της φωτογραφία με τον σύζυγό της Γιώργο, ο οποίος πέθανε πριν από ένα μήνα.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με μία λεζάντα που ράγισε καρδιές.

Η αγαπημένη συγγραφέας έγραψε στην ανάρτησή της για το πόσο δύσκολο της είναι να ζει χωρίς τον σύζυγό της αλλά και για τη συντροφιά που της κάνουν τα παιδιά και τα εγγόνια της τώρα που έχει μείνει χωρίς αυτόν.

«Σαν σήμερα… Ακριβώς 30 μέρες πριν, μας άφησες… ΜΕ άφησες… Κάθε μέρα μαθαίνω να ζω χωρίς εσένα. Έναν ολόκληρο χρόνο με “προετοίμαζες” γι αυτή τη φυγή…

Λίγο λίγο χανόσουν κι εγώ προσπαθούσα να σε κρατήσω αλλά το έβλεπα πως κάθε μέρα ήταν και πιο δύσκολη. Δεν είμαι μόνη. Έχω τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, την Κλαίρη, τον Θαλάσση, την Θάλεια που μου τηλεφωνεί κάθε μέρα. Και λοιπόν;

Άλλο η μοναξιά και άλλο η ερημιά… Αυτό το κενό μέσα μου που γέμιζε μόνο με την ανάσα σου. Αυτήν, που με τόσο κόπο έπαιρνες έναν χρόνο τώρα… Δεν προλάβαμε ψυχή μου να ζήσουμε όσα θέλαμε και όσα ονειρευτήκαμε. Πρόλαβες όμως να κρατήσεις το πρώτο σου εγγόνι στην αγκαλιά σου. Πρόλαβες να δεις το δεύτερο να έρχεται σπίτι και έμαθες ότι θα πάρει το όνομά σου…

Μου λείπεις Μαντάκο μου…

ΥΓ. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε κάποια παρουσίαση και την αγαπώ για το βλέμμα σου και το γέλιο σου…», έγραψε στο μήνυμά της η Λένα Μαντά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Manta Official (@lenamanta.official)

Ο σύζυγος της Λένας Μαντά, τον τελευταίο 1 χρόνο αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί ούτε μέσα στο σπίτι τους.

«Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Πέρυσι τον Μάιο παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις