Τετάρτη, 17 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τραγουδίστρια «σκότωσε» τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ – «Ήμουν μεθυσμένη» απολογήθηκε

Τραγουδίστρια «σκότωσε» τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ – «Ήμουν μεθυσμένη» απολογήθηκε

Άφωνο άφησε το κοινό η τραγουδίστρια της κάντρι, Ίνγκριντ Αντρές, όταν λίγο πριν την έναρξη αγώνα μπέιζμπολ κλήθηκε να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

Και αυτό γιατί η Αντρές δεν μπορούσε να «πατήσει» ούτε σε μία νότα. Με ιδιαίτερη θέρμη η τραγουδίστρια ερμήνευσε όσο πιο φάλτσα μπορούσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ προκαλώντας τα γιουχαρίσματα του πλήθους και τα γέλια των αθλητών.

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο με την ερμηνεία της Αντρές έγινε αμέσως viral και κατέκλυσε το διαδίκτυο με βιτριολικά σχόλια.

Μάλιστα, η δικαιολογία της Αντρές ήταν ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε πως έχει πρόβλημα εθισμού στο αλκοόλ και θα έμπαινε άμεσα σε κλινική απεξάρτησης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ingrid Andress ••• (@ingridandress)

«Δεν θα σας πω μ@*@&*ες, ήμουν μεθυσμένη χθες. Θα πάω σε κέντρο σήμερα για να ζητήσω βοήθεια. Δεν ήμουν εγώ αυτή χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη στο MLB (η λίγκα του μπέιζμπολ), σε όλους τους θεατές και τη χώρα που αγαπώ πολύ, γι’ αυτή την εκτέλεση. Θα σας ενημερώσω όλους για το πώς πάει η αποκατάστασή μου, ακούω ότι θα έχει πλάκα» σημείωσε.

Τα σχόλια στην δημοσίευση ήταν ιδιαίτερα καυστικά: «Δεν έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, έχεις πρόβλημα με το τραγούδι», «αυτό ήταν βάναυσο», «δεν βρέθηκε κάποιος να την σταματήσει;» κ.α.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις