Τετάρτη, 17 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Συρεγγέλα για Πολάκη: Δεν ήταν ειλικρινής η συγγνώμη Κασσελάκη – Πρέπει να τον διαγράψει

Συρεγγέλα για Πολάκη: Δεν ήταν ειλικρινής η συγγνώμη Κασσελάκη – Πρέπει να τον διαγράψει

Για την σεξιστική επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε η γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα.

Σύμφωνα με όσα είπε η Μαρία Συρεγγέλα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται σε αντιπάλους και επανέλαβε το αίτημά της για διαγραφή του βουλευτή Χανίων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή τη συμπεριφορά την έχουμε καταδικάσει πολλές φορές», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ για να αναφερθεί στη συνέχεια στην επικοινωνία που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι ειλικρινής και δεν αμφισβητεί ότι ήταν μια κίνηση σημαντική», ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν προχώρησε στην διαγραφή του Πολάκη.

Η Μαρία Συρεγγέλα επισήμανε ότι ο «Ο κ. Πολάκης πρέπει να διαγραφεί», αναφέροντας ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Έχει ξαναμιλήσει με τέτοιο τρόπο ακόμα και σε απλούς πολίτες».

«Ο κ. Πολάκης εκπροσωπεί το παλιό, την λογική του θα σου πω εγώ τι πρέπει να γίνει, τι πρέπει να κάνεις. Να κρίνουμε και να λέμε την άποψή μας σε ευπρεπή πλαίσια», είπε και πρόσθεσε ότι «ένας άνθρωπος με τον τραμπουκισμό θεωρεί ότι μπορεί να επιβάλλει τις απόψεις του, δεν μπορεί να μας εκπροσωπεί πλέον αυτό».

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «μετά από τέτοια περιστατικά ζητάς συγγνώμη ενώ είδαμε τον κ. Πολάκη να είναι αμετανόητος».

Οσον αφορά στον λόγο που ξέσπασε ο καυγάς είπε… «Όντως η συζήτηση ήταν για τους ανασφάλιστους, για ένα θέμα με τον ΗΔΙΚΑ που ο κύριος Πολάκης επέμενε ότι ψηφίσαμε νομοθεσία που πετάμε τους ανασφάλιστους εκτός, ενώ έχει συμβεί το ακριβώς αντίθετο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις