Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ανατριχιαστική εικόνα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό οικογένειας τουριστών σε μπαρ από ντόπιους

Ηράκλειο: Ανατριχιαστική εικόνα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό οικογένειας τουριστών σε μπαρ από ντόπιους
ΦΩΤΟ istock

Η οικογένεια τουριστών βγήκε για νυχτερινή διασκέδαση στο Ηράκλειο και βρέθηκε σε νοσοκομείο. Μάνα, πατέρας και τα δύο παιδιά τους δέχτηκαν επίθεση από ντόπιους σε μπαρ. Ο ξυλοδαρμός τους ήταν άγριος.

Ο ξυλοδαρμός της οικογένειας στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, που βλέπει τις καταγγελίες για επιθέσεις ντόπιων σε τουρίστες, να πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα. Μετά την επίθεση σε βάρος 16χρονου στα Ανώγεια, επειδή όπως ανέφερε η μητέρα του φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι στο αυτί, μια παρέα ντόπιων στο Ηράκλειο επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα σε τουρίστες που είχαν βγει να διασκεδάσουν σε μπαρ. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει κανείς. Όλοι όμως χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι τουρίστες που έκαναν διακοπές στην Κρήτη και το Ηράκλειο, κατήγγειλαν πως δέχτηκαν επίθεση τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας (15-07-2024). Ο 49χρονος άνδρας με καταγωγή από τον Καναδά, η 41χρονη Φινλανδή σύζυγός του και οι δύο γιοι τους, ηλικίας 21 και 18 ετών αντίστοιχα, έπιναν το ποτό τους στην οδό Μιλάτου.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, ξαφνικά και απρόκλητα δέχθηκαν την επίθεση μιας παρέας ντόπιων νεαρών. Αρχικά εξύβρισαν την οικογένεια των τουριστών, ενώ πολύ γρήγορα το επεισόδιο πήρε διαστάσεις αφού δέχθηκαν και χτυπήματα! Οι νεαροί επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, χτυπώντας αδιακρίτως όλα τα μέλη της οικογένειας.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ο 49χρονος άνδρας και ο ένας από τους δύο γιους της οικογένειας. Το επεισόδιο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ οι νεαροί που φέρονται να προκάλεσαν το επεισόδιο έσπευσαν να εξαφανιστούν όταν είδαν τους δύο άνδρες αιμόφυρτους στο πλακόστρωτο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κλήθηκαν στο σημείο, παρέλαβαν και τους τέσσερις μεταφέροντάς τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο που εφημέρευε, όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματα που είχαν προκληθεί. Ο 49χρονος Καναδός χρειάστηκε να νοσηλευθεί, χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι τέσσερις τουρίστες κατήγγειλαν την Τρίτη 16 Ιουλίου του 2024 το περιστατικό σε βάρος τους στις αρχές, ενώ η ΕΛ.ΑΣ αναζητά την ομάδα των νεαρών που επιτέθηκε και τραυμάτισε την οικογένεια.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για το επεισόδιο, σε μια προσπάθεια να συνθέσουν τα κομμάτια στο παζλ της επίθεσης, με απώτερο στόχο να διαπιστωθούν τα αίτια που την προκάλεσαν. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις