Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Πέρασαν χωριστά τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Πέρασαν χωριστά τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πέρασαν χωριστά τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, εν μέσω φημών για διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού.

Η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία περνάει χρόνο στη Νέα Υόρκη μετά από ένα πολυήμερο ταξίδι στην Ευρώπη χωρίς τον Μπεν Άφλεκ, εθεάθη να κάνει ποδήλατο στα Χάμπτονς την Τρίτη (16.07.2024), στη δεύτερη επέτειό τους.

Η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί δύο χρόνια από τότε που η ίδια και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν σε μια στενή τελετή στο Λας Βέγκας. Στη συνέχεια έκαναν και μια δεύτερη τελετή με την οικογένεια και τους φίλους τους στη Τζόρτζια τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Η ποπ σταρ ήταν ντυμένη χαλαρά με μία λευκή φόρμα και σαγιονάρες. 

Όσο για τον Άφλεκ, ο φακός τον συνέλαβε να μπαίνει στο γραφείο του στο Λος Άντζελες φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και τη βέρα του και μία μεγάλη τσάντα. 

Ο σταρ του κινηματογράφου πέρασε στην Καλιφόρνια μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και δεν παρευρέθηκε σε πολλές εκδηλώσεις με τη Λόπεζ, όπως το Met Gala και την πρεμιέρας της ταινίας της Atlas – λόγω της συμμετοχής του στο φιλμ «The Accountant 2».

Αν και τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, ο ηθοποιός συνέχισε να μένει στο Λος Άντζελες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εθνικής γιορτής της 4ης Ιουλίου.

Η δεύτερη επέτειο του γάμου τους έρχεται λίγες μέρες αφότου Λόπεζ και Άφλεκ πούλησαν την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς ενώ φουντώνουν οι φήμες για το τέλος του γάμου τους.

Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει επίσημα για τις φήμες διαζυγίου, μια πηγή είπε στο People τον Ιούνιο ότι οι δυο τους κάνει κοινά καλοκαιρινά σχέδια και «είναι επικεντρωμένοι στις χωριστές ζωές τους».

Η κόρη του Άφλεκ, Βάιολετ, 18 ετών, εθεάθη να περνά χρόνο με τη Λόπεζ στα Χάμπτονς. Οι δυό τους έκαναν ποδήλατο και βόλτα με αυτοκίνητο το προηγούμενο διάστημα.

Πηγή είπε στο People ότι απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης και περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις