Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μυρτώ Κάζη: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

Μυρτώ Κάζη: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

Βαρύ πένθος για την Μυρτώ Κάζη. Η δημοσιογράφος αποχαιρετά τον αγαπημένο της πατέρα, με τις λέξεις που χρησιμοποιεί να προκαλούν συγκίνηση.

Η δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του πατέρα της και αυτό αποτυπώνεται μέσα και στην μακροσκελή της ανάρτηση που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να γνωστοποιήσει τη δυσάρεστη είδηση. Είναι ένας μικρός απολογισμός. Ένα ακόμη ευχαριστώ για τη στήριξη, τις συμβουλές και τη θαλπωρή του πατέρα, που στάθηκε δίπλα της σαν βράχος. 

Η Μυρτώ Κάζη αποχαιρέτησε τον πατέρα της, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, με μια φωτογραφία τους από τον γάμο της. «Αντίο μπαμπά μου. Αντίο Ντρούλη μου λατρεμένε. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, αυτό που έτρεμα από τα 17 μου που πρωτοαρρώστησες ήρθε. Πάλεψες τόσο πολύ και τόσο ξεχωριστά που θέλω να σε αποχαιρετήσω με χαμόγελο. Μπαμπά μου, σε ευχαριστώ.

Σε ευχαριστώ που ήσουν ο μπαμπάς μου. Αυτός ο μοναδικός, υπέροχος άνθρωπος με μυαλό αστρονομικό και καρδιά μικρού παιδιού. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ τους ανθρώπους. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ να προσφέρω. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ τη ζωη και να της χαμογελάω όταν εκείνη πάει να με πληγώσει. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ τη θάλασσα και το νησί μας. Τις Σπέτσες. Το διάστημα, τα αστέρια και τα μαθηματικά σου. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ τον αθλητισμό και τον Ολυμπιακό μας. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να νοιάζομαι, να υποφέρω για τους άλλους και να βοηθάω όπου και όσο μπορώ.

Κυρίως όμως σε ευχαριστώ που περίμενες να γεννηθεί η Μπέμπα. Δεν κατάφερα να στο πω αλλά η εγγονή σου θα πάρει το όνομά σου. Στο είπα δηλαδή, και εύχομαι να το κατάλαβες. Υποφέρω που δεν θα τη δεις να μεγαλώνει όμως ξέρω πως θα έχει έναν φύλακα άγγελο πάνω από το κεφαλάκι της. Σε αποχαιρετούμε την Πέμπτη στις 11.00 στη Ριτσώνα για να γίνεις αστερόσκονη και να ενωθείς με τα αστέρια, που τόσο αγαπούσες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myrto Kazi (@myrto_kazi)

Είμαι η πιο τυχερή κόρη του κόσμου και θα περιμένω μέχρι να σε συναντήσω ξανά. Μέχρι τότε θα σε βλέπω στα μάτια του Οδυσσέα, στον χαρακτήρα της Ιριάνας και στην καρδούλα της μπέμπας. Καλό ταξίδι στα αστέρια μπαμπάκα μου. Με την Ιριάνα χθες σε βρήκαμε στον ουρανό και κάθε βράδυ θα σου μιλάμε. Σε αγαπώ και υποφέρω μακριά σου, αλλά θα τα καταφέρω.

Η κοράκλα σου (όπως με έλεγες). Την ημέρα εκείνη αντί στεφάνων, θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς για τον οργανισμό «Θα ξαναβγεί ο ήλιος – Αλέξανδρος» που στηρίζει παιδάκια που χρειάστηκε να αποδείξουν πόση δύναμη κρύβουν στην καρδούλα τους», έγραψε η Μυρτώ Κάζη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις