Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Αντώνης Ρέμος: Αρνείται τη φοροδιαφυγή με νέες δηλώσεις – «Ποτέ δεν σας έχω κοροϊδέψει»

Αντώνης Ρέμος: Αρνείται τη φοροδιαφυγή με νέες δηλώσεις – «Ποτέ δεν σας έχω κοροϊδέψει»

Ο Αντώνης Ρέμος επανήλθε στην υπόθεση και μίλησε μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του, από τη Θεσσαλονίκη. Ο τραγουδιστής επανέλαβε ότι δεν υπάρχει φοροδιαφυγή και ότι στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει.

Ο Αντώνης Ρέμος που ελέγχεται για φοροδιαφυγή, επαναλαμβάνει πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε βάρος του. Αυτή τη φορά μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές του, που γέμισαν το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, ο δημοφιλής τραγουδιστής έστειλε νέο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. «Το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει» είπε μεταξύ άλλων, με τον κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής ελέγχεται για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ., ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μη καταβολή χρεών, μετά από πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, με το οποίο δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του.

«Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Όλα στην ώρα τους. Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα, ποτέ δε σας έχω κοροϊδέψει, ποτέ δε σας έχω πει ψέματα και αυτά που λέω, πραγματικά τα εννοώ. Κι αν κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει, να το ξέρετε. Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει. Η αλήθεια είναι αυτή που βγαίνει πάντα στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος στους χιλιάδες θαυμαστές του.

@steve.toumpas Ποσο μαγικα ηταν 💛 #viral #greece #fy #φοργιου #μπεςφοργιου #aremovic #vlog ♬ πρωτότυπος ήχος – Steve.89_

Η συναυλία του τραγουδιστή δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου του 2024 και το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, ήταν από νωρίς κατάμεστο.

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο μικροσκόπιο εξονυχιστικής έρευνας για φοροδιαφυγή και μετά το τέλος της, δεσμεύτηκαν η κινητή και ακίνητη περιουσία του ερμηνευτή και της εταιρίας που ερευνάται, οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, θυρίδες και σκάφη που ίσως υπάρχουν, μέχρι του ποσού του 1.500.000 ευρώ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αρνείται τα πάντα, υπόσχεται να δώσει απαντήσεις και στοιχεία, όταν αυτό του ζητηθεί και εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος από τη δημοσιοποίηση του θέματος και της διαστάσεις που πήρε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις