Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Η Αριάνα Γκράντε είναι το νέο πρόσωπο της Swarovski

Η Αριάνα Γκράντε είναι το νέο πρόσωπο της Swarovski
Φωτογραφία αρχείου - Reuters

Το 2024 είναι αναμφίβολα μία από τις πιο δημιουργικές χρονιές για την Αριάνα Γκράντε, η οποία «έδωσε τα χέρια» με το πασίγνωστο brand κοσμημάτων «Swarovski».

Η νέα συνεργασία της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε με την «Swarovski», έχει «κλειδωθεί» με μία εντυπωσιακή καμπάνια.

«Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ έναν οίκο που μοιράζεται το πάθος μου για τη δημιουργικότητα, διευρύνει τα όρια πέρα από τον κόσμο του κοσμήματος και προωθεί τις αξίες της αυθεντικής αυτοέκφρασης. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι και να εμπνεύσω τον κόσμο να αγκαλιάσει τη δική του μοναδική λάμψη», ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Η Αριάνα είναι μια λαμπρή καλλιτέχνιδα της οποίας η δημιουργικότητα λάμπει μέσα από τη σύνθεση τραγουδιών και τις φωνητικές της ερμηνείες, καθώς και από το προσωπικό της στυλ. Ανυπομονώ να συμμετάσχουμε μαζί σε δημιουργικούς διαλόγους έμπνευσης», δήλωσε με τη σειρά της η παγκόσμια διευθύντρια δημιουργικού του οίκου, Giovanna Engelbert.

«Έχει εξελίξει το στυλ της εδώ και αρκετές δεκαετίες, πειραματιζόμενη άφοβα με τη μόδα, τα κοσμήματα και τα έντονα make-up looks. Υπέρμαχος της περιεκτικότητας και της ενδυνάμωσης, είναι η επιτομή της χαρούμενης υπερβολής και της αυτοέκφρασης. Ένα πραγματικό εικονίδιο του παγκόσμιου στυλ, η Ariana ξεκινά ένα συναρπαστικό δημιουργικό ταξίδι με το House», αναφέρει το site της ​«Swarovski» για τη νέα συνεργασία.

Η Αριάνα Γκράντε τον Μάρτιο κυκλοφόρησε το 7ο άλμπουμ της «Eternal Sunshine» με τις επιτυχίες «We Can’t Be Friends» και «yes, and?», που κατέκτησαν την κορυφή των charts.

Η βραβευμένη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί και στο διάσημο μιούζικαλ «Wicked», στο ρόλο της «Glinda», με συμπρωταγωνίστρια την Σίνθια Ερίβο (Cynthia Erivo) ως Elphaba.

Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις