Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Η Adele κουράστηκε και θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τη μουσική: «Είμαι μεγάλη και γκρινιάρα τώρα»

Η Adele κουράστηκε και θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τη μουσική: «Είμαι μεγάλη και γκρινιάρα τώρα»
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Κακά μαντάτα για τους θαυμαστές της Adele η οποία αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τη μουσική μετά τις προγραμματισμένες συναυλίες της.

Σε συνέντευξή της στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF ενόψει των εμφανίσεών της στο Μόναχο, η Adele είπε ότι δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο για νέα μουσική.

«Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από όλα αυτά και νομίζω ότι θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα μόνο για ένα μικρό διάστημα. Ξέρετε, δεν τραγουδάω καθόλου στο σπίτι. Πόσο περίεργο είναι αυτό;» ανέφερε.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της σταρ κυκλοφόρησε το 2021 και τα δύο τελευταία χρόνια τραγουδά στο Λας Βέγκας, συμπλήρωσε μάλιστα τις 90 εμφανίσεις στο Caesar’s Palace χωρητικότητας 4.000 ατόμων.

Η παράσταση πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο και η Adele είπε ότι η εμπειρία ήταν συναισθηματικά κουραστική.

Απαντώντας σε ερώτηση για περιστατικό με θαμώνα στο Λας Βέγκας η Adele παραδέχτηκε ότι εξοργίζεται εύκολα.

«Όλα με θυμώνουν» είπε στο ZDF. Απολύτως τα πάντα. Είμαι 36 χρονών. Είμαι μεγάλη και γκρινιάρα τώρα» πρόσθεσε.

Οι εμφανίσεις της στο Μόναχο θα είναι σε τελείως διαφορετική κλίμακα από το σόου στο Λας Βέγκας, με 74.000 θαυμαστές να αναμένεται να την παρακολουθούν κάθε βράδυ σε ένα ειδικά κατασκευασμένο «pop up» στάδιο, σύμφωνα με το BBC.

Ο χώρος θα φιλοξενήσει επίσης μια «εμπειρία Adele» που θα περιλαμβάνει μια αγγλική παμπ, μια σκηνή για ένα συγκρότημα που θα ερμηνεύει διασκευές και πάγκους που πωλούν ειδικά κοκτέιλ. Οι διοργανωτές στοχεύουν επίσης να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη όλων των εποχών, μήκους 220 μέτρων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις