Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Το απόλυτο Κρητικό beef: Οι παππούδες απαντούν στις viral γιαγιάδες με σύμμαχο τον Ηλία Μαμαλάκη

Το απόλυτο Κρητικό beef: Οι παππούδες απαντούν στις viral γιαγιάδες με σύμμαχο τον Ηλία Μαμαλάκη

Το απόλυτο Κρητικό beef έχει μόλις ξεκινήσει. Οι παππούδες μην αντέχοντας άλλο την δόξα και την ειρωνεία από τις γιαγιάδες της Κρήτης αρχίζουν βεντέτα με σύμμαχο τον Ηλία Μαμαλάκη και το πιο επικό έδεσμα του νησιού! Την στάκα με τα αυγά.

Το νέο επικό βίντεο με συμμετοχή έκπληξη για να χτυπήσουν οι παππούδες τις διάσημες γιαγιάδες της Κρήτης εκεί που πονάνε. Στο φαγητό, με πολύτιμο βοηθό τον Ηλία Μαμαλάκη.

Οι διάσημες γιαγιάδες, θειά Μαρίκα, η Ευτέρπη, η Νίτσα, του Κωστή η γριά και οι άλλες, έχουν καταφέρει να γίνουν viral στα χιουμοριστικά σκετσάκια της ραδιοφωνικής ομάδας «Καλοκαίρι Στον Νότο». Πλέον, μπαινουν  στο «στόχαστρο» των παππούδων.

Η βεντέτα ξεκινά μουσικά, με το θρυλικό συρτό «Ένας καινούργιος άνεμος» του Θανάση Σκορδαλού, και τις γλυκύτατες γιαγιάδες που πέφτουν στο τραπέζι, με την ερωτική απογοήτευση του καφετζή του χωριού να αποτελεί την αφορμή που θα ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι των παππούδων.

Ο Κεν και η μπάρμπι, αλά κρητικά είναι γεγονός. Ο κρητικός Κεν αναζητά εναγωνίως την γιαγιά μπάρμπι, θέλωντας να τη δελεάσει με τον πιο νόστιμο τρόπο. Τη λύση φυσικά γίνει ο αγαπημένος μάγειρας, Ηλίας Μαμαλάκης, μετατρέποντας τη Στάκα με τα Αυγά, στο πιο «καυτό» πιάτο στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου με αφορμή την έναρξη της 21ης σεζόν της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στο Νότο» φέρνουν ακόμη ένα επεισόδιο από τα βίντεο που έχουμε αγαπήσει. Γιατί άλλωστε, όλα μπορούν να συμβούν στην Κρήτη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις