Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με Ίνγκασον αλλά χωρίς τους Σλοβένους η αποστολή των «πρασίνων» για το φιλικό με Μακάμπι Νετάνια

Παναθηναϊκός: Με Ίνγκασον αλλά χωρίς τους Σλοβένους η αποστολή των «πρασίνων» για το φιλικό με Μακάμπι Νετάνια
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (18.07.2024, 21:00), φιλικής αναμέτρησης με την Μακάμπι Νετάνια στο «Απόστολος Νικολαΐδης» που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε των «πράσινων», ενόψει των πρώτων αγώνων τους για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League (25.07 / 01.08.2024).

Ο Ντιέγκο Αλόνσο συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού συνολικά 23 παίκτες, παίρνοντας μαζί και τον νεοαποκτηθέντα Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος έδειξε στις πρώτες δύο προπονήσεις του πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Απ’ την άλλη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού άφησε εκτός τους τρεις Σλοβένους (Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς), οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας μόλις την περασμένη Δευτέρα (15/7) μετά την άδεια δύο εβδομάδων που είχαν πάρει για τη συμμετοχή τους στο Euro 2024.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Φώτης Ιωαννίδης – Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον πρώτο να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα για μια ακόμα ημέρα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη φιλική αναμέτρηση με την Μακάμπι Νετάνια: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Φικάι, Κάτρης, Ίνγκασον, Ρούμπεν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Ζέκα, Μπακασέτας, Αϊτόρ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Λημνιός, Νίκας και Γερεμέγεφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις