Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

H βασίλισσα Καμίλα έγινε 77: Οι ευχές του βασιλιά Καρόλου, της Κέιτ Μίντλετον και του Γουίλιαμ για τα γενέθλιά της

H βασίλισσα Καμίλα έγινε 77: Οι ευχές του βασιλιά Καρόλου, της Κέιτ Μίντλετον και του Γουίλιαμ για τα γενέθλιά της
Reuters

Η βασίλισσα Καμίλα έγινε 77 ετών και η οικογένειά της, ο βασιλιάς Κάρολος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της που ήταν χθες (17.07.2024).

Ο βασιλιάς Κάρολος όπως και το παλάτι του Μπάκιγχαμ της έκαναν πολύ γλυκά αφιερώματα στην ιδιαίτερη μέρα της, ανεβάζοντας μια γλυκιά φωτογραφία της βασίλισσας που ποζάρει σε ένα μπαλκόνι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο νησί Γκέρνσεϊ, μια μέρα πριν τα γενέθλια της.

«Ευχόμαστε στην Αυτή Μεγαλειότητά της τη Βασίλισσα Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά της!» γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη νέα φωτογραφία της Καμίλα η οποία φοράει ένα φόρεμα στην απόχρωση μπλε ρουά.

 

 

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έστειλαν με την σειρά τους στην Καμίλα τις ευχές τους για τα γενέθλιά της. «Ευχόμαστε στην Μεγαλειότητά της Χρόνια Πολλά», έγραψαν δίπλα σε μια φωτογραφία της βασίλισσας. 

Στη φωτογραφία που ανάρτησαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στον κοινό λογαριασμό τους στο Χ εικονίζεται χαμογελαστή η βασίλισσα Καμίλα, καθισμένη σε παγκάκι να ακουμπά το χέρι της σε ένα πανέρι με πολύχρωμα λουλούδια, που είναι σε αρμονία με το φλοράλ φόρεμά της.

Τη φωτογραφία είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον δύο χρόνια πριν, το 2022, στους εντυπωσιακούς κήπους της ιδιωτικής κατοικίας της βασίλισσας Καμίλα «Ray Mill House» στο Wiltshire και ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού Country File.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις