Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Δέσποινα Βανδή: «Επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»

Δέσποινα Βανδή: «Επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»

Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει τη συναυλία της στο Τσεσμέ της Σμύρνης όταν διαπίστωσε ότι στον χώρο υπήρχαν αναρτημένες αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ δεν άρεσε σε αρκετούς Τούρκους.

Η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε επίθεση τόσο από τους διοργανωτές της συναυλίας, όσο και από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης για την απόφασή της να μην τραγουδίσει.

Την ίδια ώρα ο λογαριασμός της τραγουδίστριας στο Instagram έχει κατακλυστεί από σχόλια Τούρκων τα οποία την επικρίνουν για τη στάση της.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν σχόλια αφήνοντας φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ ή ποστάρουν την τουρκική σημαία.

 

Αλλοί πάλι δεν σταματούν να υμνούν τον Ατατούρκ με αποθεωτικά ποστ.

 

«Ο μεγαλύτερος άνθρωπος της ειρήνης στον κόσμο είναι ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ» γράφει ένας για να συμπληρώσει κάποιος άλλος «Ο Ατατούρκ δεν είναι πολιτικός, είναι τα πάντα για μας».

 

 

«Θα σέβεστε τον ιδρυτή ηγέτη της Δημοκρατίας της Τουρκίας, τον οποίο σέβεται ο κόσμος» ήταν ένα ακόμη σχόλιο. 

«Ποια είσαι παρακαλώ;;; Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ είναι ένας θρύλος και ένας αληθινός ηγέτης, προφανώς αυτό που δεν θα γίνεις ποτέ!!!»

«Ο μεγαλύτερος ηγέτης του κόσμου Μουσταφά Κεμάλ»

 

«Ούτε να σκεφτείς να έρθεις στην Τουρκία πάλι» και «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα» γράφουν κάποια άλλα σχόλια.

Όλα έγιναν στη φιλανθρωπική συναυλία στο Τσεσμέ της Σμύρνης, όπου η Δέσποινα Βανδή επρόκειτο να τραγουδήσει στη συναυλία που οργάνωσε το Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας (TEV).

Η Δέσποινα Βανδή με ανάρτηση στο Instagram έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας πως την ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου το TEV καθώς «μονομερώς αποφάσισε να αλλάξει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως συναυλία και του έδωσε πολιτικό χαρακτήρα ενώ δεν είχαμε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις