Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Ο Σακίλ Ο’Νιλ αναδημοσίευσε την πρόκληση του Εργκίν Αταμάν στους Μπόστον Σέλτικς

Ο Σακίλ Ο’Νιλ αναδημοσίευσε την πρόκληση του Εργκίν Αταμάν στους Μπόστον Σέλτικς
ΑΠΕ

Ο Εργκίν Αταμάν προκάλεσε τους Μπόστον Σέλτικς, να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό για τον… παγκόσμιο τίτλο στο μπάσκετ και ο Σακίλ Ο’Νιλ έριξε… λάδι στη φωτιά.

Ένα “beef” είναι έτοιμο να γεννηθεί με τη βοήθεια του Σακίλ Ο΄Νιλ. Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στην κορυφή της Euroleague, τη χρονιά που οι Μπόστον Σέλτικς κατέκτησαν το “δαχτυλίδι” του ΝΒΑ.

Όπως συνηθίζουν να κάνουν στις ΗΠΑ, οι πρωταθλητές ΝΒΑ αυτοχαρακτηρίζονται ως “παγκόσμιοι”, κάτι που προκαλεί αντιδράσεις σε πολλούς από τον υπόλοιπο… πλανήτη. Έχοντας διάθεση για πείραγμα, ο Εργκίν Αταμάν προκάλεσε τους Μπόστον Σέλτικς, σε μια “μάχη” στο ΟΑΚΑ για τον παγκόσμιο τίτλο!

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της χώρας του και -μεταξύ άλλων- είπε: “Αν θέλουν να λέγονται παγκόσμιοι πρωταθλητές, ας έρθουν να μας κερδίσουν στο ΟΑΚΑ!”.

Ο κόσμος στις ΗΠΑ “τσίμπησε” από την ατάκα του Αταμάν, κάνοντας πολλά σχόλια στα social media. Στο “παιχνίδι” μπήκε και ο Σακίλ Ο΄Νιλ, ο οποίος έκανε repost τη συγκεκριμένη δήλωση του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Λέτε η ατάκα του Εργκίν Αταμάν να φέρει τελικά μια τέτοια ματσάρα στο ΟΑΚΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις