Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Η ΠΑΕ Ηρακλής αλλάζει «σελίδα» και περνάει στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη

Η ΠΑΕ Ηρακλής αλλάζει «σελίδα» και περνάει στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη
eurokinissi

Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλή για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από τον Στράτο Ευγενίου στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Ιστορική ημέρα στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, υπογράφηκε σήμερα (18.07.2024) το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του ΓΣ Ηρακλής και του Στράτου Ευγενίου, το οποίο αποτελούσε την τελευταία προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

“Η ΠΑΕ Ηρακλής αλλάζει σελίδα. Έφτασε η στιγμή για να ζήσουμε όλα όσα μας στέρησαν τα τελευταία 15 χρόνια” τονίζεται από ον Ηρακλή.

Η σχετική ανάρτηση του Γ.Σ. Ηρακλή στα social media:

“Η διοίκηση του Γ.Σ. Ηρακλής, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι υπογράφηκε σήμερα (18/7) το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του ΓΣ Ηρακλής και του κ. Στράτου Ευγενίου, το οποίο αποτελούσε την τελευταία προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής στον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Η σημερινή εξέλιξη, έρχεται ως συνέχεια μίας σειράς ενεργειών που ανέλαβε ο Γ.Σ. με απόλυτη επιτυχία το τελευταίο χρονικό διάστημα (πλήρης κάλυψη των εξόδων για την κατάθεση της έφεσης για την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης από την ΕΕΑ).

Η ΠΑΕ Ηρακλής αλλάζει σελίδα. Έφτασε η στιγμή για να ζήσουμε όλα όσα μας στέρησαν τα τελευταία 15 χρόνια.

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ Γ.Σ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις