Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1: Τι ετοιμάζουν για ΜΑΚ TV και ANT1+

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1: Τι ετοιμάζουν για ΜΑΚ TV και ANT1+

Εκπομπές και τηλεπαιχνίδια που συνεχίζουν, αλλά και καινούργιες που έχουν πάρει το πράσινο φως θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν.

Ωστόσο το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρει αρκετά στην παραγωγή μυθοπλασίας με σειρές που θα ενταχθούν και στη συνδρομητική του πλατφόρμα, τον ANT1+, ενώ η διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤ1 αποφάσισε «τονωτική ένεση» και στο ψυχαγωγικό κανάλι του, το ΜΑΚ TV.

Χθες, Τετάρτη 17 Ιουλίου, ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε εκπροσώπους των Media σε μία ενημερωτική συνάντηση για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, τη σεζόν 2024- 2025.

Η συνάντηση ξεκίνησε με την ομιλία του Γιώργου Λεβέντη, Managing Director ΑΝΤ1 TV, MAK TV, ANTENNA STUDIOS – ANTENNA GROUP, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όπως πάντα, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ πρωτοπορεί. Για τη σεζόν 2024-2025, εμπλουτίζουμε το πρόγραμμά μας με νέες παραγωγές και συνεχίζουμε με επιτυχημένες εκπομπές που αγαπήθηκαν και κέρδισαν το στοίχημα της τηλεθέασης. Έχουμε δημιουργήσει πλούσιο περιεχόμενο για το οποίο είμαστε πάρα πολύ περήφανοι. Θα παρουσιάσουμε project για όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου, τα οποία είμαι σίγουρος ότι θα σας εντυπωσιάσουν».

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε ο Νίκος Χριστοφόρου, Chief Content Officer ANTENNA GROUP, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το πρόγραμμα που ετοιμάσαμε για την επόμενη σεζόν τα έχει όλα. Αξιόπιστη ενημέρωση, δυνατή ψυχαγωγία, μυθοπλασία υψηλών προδιαγραφών και κορυφαία αθλητικά γεγονότα. Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να επενδύει σε ένα ποιοτικό περιεχόμενο, που απευθύνεται σε όλους τους τηλεθεατές και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής».

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Ενημέρωση

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων από Δευτέρα έως και Παρασκευή συνεχίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου και τα Σαββατοκύριακα η Ρίτσα Μπιζόγλη, ενώ καθημερινά, από Δευτέρα έως και Κυριακή το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού θα παρουσιάζουν οι: Μαρία Σαράφογλου, Γιώργος Κούρος και Νικόλας Βαφειάδης και αμέσως μετά ακολουθεί ο Λευτέρης Πράσινος με το Δελτίο στη Νοηματική. 

Το «Καλημέρα Ελλάδα» επιστρέφει για 34η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1 και καθημερινά ο Γιώργος Παπαδάκης θα περιμένει τους τηλεθεατές, ενώ μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου δεν έχει ακόμα ληφθεί απόφαση για το πρόσωπο που θα βρίσκεται μαζί του στο πλατό της εκπομπής.

Το καθιερωμένο του ραντεβού ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ με προσωπικότητες από όλους τους χώρους θα συνεχίσει να δίνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ με την εκπομπή «Στον Ενικό» θα αναλύει με τους καλεσμένους του κρίσιμα ζητήματα από την Πολιτική, την Οικονομία και την Κοινωνία.

Το «Υγεία πάνω απ’ όλα», με τη Φωτεινή Γεωργίου, επιστρέφει για 13η χρονιά στον ΑΝΤ1 και θα αποτελεί και φέτος τον σταθερό προορισμό για θέματα υγείας και ευεξίας.

Ψυχαγωγία

«Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα θα συνεχίσει καθημερινά, ενώ άγνωστο παραμένει ποιοι θα είναι στη νέα πρωινή infotainment εκπομπή που θα βγαίνει τα Σαββατοκύριακα. Η διοίκηση του σταθμού έχει κάνει αρκετές επαφές, χωρίς όμως να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα είναι μαζί με τον Θανάση Πάτρα, αλλά ένα από τα πρόσωπα που συζητούνται πολύ στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι ο Δημήτρης Πανόπουλος. Πάντως μέσα στο μήνα θα γίνουν αρκετά δοκιμαστικά για να αποφασιστεί ποια θα είναι η ομάδα της εκπομπής.

Κανονικά… και δικαιολογημένα θα συνεχίσει για 8η χρονιά το ROUK ZOUK με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το 5Χ5 με τον Θάνο Κιούση, αλλά και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές θα συνεχίσει να δίνει η μακροβιότερη ψυχαγωγική εκπομπή, η ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, που θα επιστρέψει για 16η χρονιά. Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση θα σχολιάζουν με τη σατιρική τους «ματιά» πολλά από όσα συμβαίνουν, ενώ παρέα και με τον «Κωστάκη» και τον «Πασοκτσή θα συνεχίζουν ως «Boomers» να προσφέρουν μία άλλη «ματιά» στην τηλεόραση.

Στη late prime time ζώνη θα συνεχίσει για 9η χρονιά η εκπομπή THE 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που όμως την ερχόμενη σεζόν θα έχει και τη νέα εκπομπή THE ROAD SHOW ταξιδεύοντας μετά από πολλά χρόνια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπου θα συναντά ανθρώπους για να αναδεικνύει τις ιστορίες τους με τον δικό του τρόπο!

Επίσης μετά από πολλά χρόνια επιστρέφουν και ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιώργο Μαυρίδη με τον τίτλο της ταξιδιωτικής εκπομπής τους να είναι… προς το παρόν S&G REUNION. Βέβαια ο Σάκης Τανιμανίδης θα συνεχίσει και το DRAGON’S DEN που θα είναι στον αέρα για 3η σεζόν, ενώ η διοίκηση του σταθμού σκέφτεται ορισμένες… αλλαγές στην ομάδα των DRAGONS.

Επίσης ο ΑΝΤ1 θα συνεχίζει να προβάλει τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αγώνες του UEFA Europa League και UEFA Conference League, καθώς για τα επόμενα 3 χρόνια έχει εξασφαλίσει το δικαίωμα της πρώτης επιλογής (first pick) από τους αγώνες των δύο διοργανώσεων για κάθε αγωνιστική, συμπεριλαμβανομένων των 2 τελικών, για αποκλειστική μετάδοση στην ελεύθερη τηλεόραση. Επίσης, θα συνεχίσει να μεταδίδει αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και στον ΑΝΤ1 το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τη Formula 1 και την ειδική εκπομπή «Formula 1 Show» θα παρουσιάζουν οι Πάνος Σειτανίδης, Τάκης Πουρναράκης και Μαρία Θωμά.

Οι σειρές του ANT1 και ANT1+

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά

Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ.
Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου.

Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι.  Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη.

Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.
Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.

Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910…όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα.  

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Έλενα Σαλαμπάση, Γιάννης Ποιμενίδης, Εριφύλη Κιτζόγλου, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Ελένη Σακκά κ.ά.
Εκτέλεση Παραγωγής: JK PRODUCTIONS

Grand Hotel – Όλα τα μυστικά μένουν εδώ!

Κηφισιά 1925. Η ιστορία της εξαφάνισης μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς και η απρόσμενη άφιξη του αδερφού της που θα κάνει τα πάντα για να μάθει τι της έχει συμβεί… Ένας απαγορευμένος έρωτας… Ανομολόγητα πάθη και αναπάντεχα εγκλήματα… Ένα ξενοδοχείο γεμάτο μυστικά! Καλώς ήρθατε στο Grand Hotel…

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης

Πρωταγωνιστούν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Καλλιόπη Χάσκα, Κόρα Καρβούνη, Μιχάλης Συριόπουλος, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Τζώρτζια Κουβαράκη κ.ά.

Εκτέλεση Παραγωγής: JK PRODUCTIONS

Παιχνίδια εκδίκησης

Ένα ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ για μια γυναίκα που ενώ ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της, ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατά με μια πολύ νεότερή της.

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης 

Πρωταγωνιστούν: Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Νίκος Κουρής

Εκτέλεση Παραγωγής: Silverline

VIΠ – Καλά Γεράματα

Μία αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, έρχεται σε ένα γηροκομείο… σκέτη τρέλα! Γεράστε άφοβα.

Σενάριο: Γωγώ Φώτου, Μάκης Πιτταράς

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Βογιατζάκης

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Λυδία Φωτοπούλου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Χριστίνα Τσάφου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουτσαφτίκη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Μαρία Πετεβή, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος κ.ά.  

ΕκτέλεσηΠαραγωγής: Pedio Productions

Εκτός όμως, από τις παραγωγές μυθοπλασίας για τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ η διοίκηση του Ομίλου ενισχύει το πρόγραμμα του ψυχαγωγικού του καναλιού, του MAK TV, με τις Δικαστικές Υποθέσεις.

Πρόκειται για παραγωγή Scripted format και οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν την έκβαση μιας δίκης σε προσομοιωμένες συνθήκες δικαστικής αίθουσας. Εκτός από τους ηθοποιούς θα συμμετέχουν δικηγόροι και δικαστές που όμως θα ακολουθούν… το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς του ΜΑK TV.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις