Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή για τη συναυλία στο Τσεσμέ: «Η αφίσα του Κεμάλ έπιασε όλη την πλάτη της σκηνής»

Συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή για τη συναυλία στο Τσεσμέ: «Η αφίσα του Κεμάλ έπιασε όλη την πλάτη της σκηνής»

Η συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή, Ευγενία Λιάκου, που συνόδευε την τραγουδίστρια στην χτεσινή (17.07.2024) συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας αναφέρθηκε στην ακύρωση του live.

Η Ευγενία Λιάκου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Summer’s Cool» σήμερα Πέμπτη, μίλησε για το σκηνικό που δημιουργήθηκε σε φιλανθρωπική συναυλία στο Τσεσμέ, όπου η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να τραγουδήσει λόγω μίας αφίσας του Κεμάλ Ατατούρκ που ήταν υψωμένη σε όλη την «πλάτη» της σκηνής.

Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Περιμέναμε να γίνει το soundcheck αι είδαμε τα αναρτημένα μπάνερ και ρωτήσαμε αν ήταν για τη δική μας εμφάνιση αυτά. Η Δέσποινα είχε ετοιμάζει την εμφάνισή της, στην οποία η σκηνή παραμένει καθαρή, δεν έχει κάτι πίσω.

Το μπάνερ ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Η αφίσα έπιανε όλη την πλάτη του θεάτρου και έδειχνε τον Κεμάλ και την τουρκική σημαία. Εμείς περιμέναμε στο καμαρίνι να βγούμε όταν μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει το σόου».

Και συνέχισε: «Μας προστάτευσαν μετά για να φύγουμε. Ο κόσμος αναστατώθηκε αλλά μας έβγαλαν και μας πήγαν στο ξενοδοχείο. Η Δέσποινα έφυγε αμέσως, εμείς μείναμε και ήμασταν οκ να φύγουμε σήμερα.

Στεναχωρήθηκε που έγινε όλο αυτό, ο κόσμος εκεί αγαπά την ελληνική μουσική και τους Έλληνες καλλιτέχνες. Είναι κρίμα που συνέβη αυτό το σκηνικό γιατί η μουσική κανονικά είναι πάνω από αυτό».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις