Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παρέλαβε την ελληνική σημαία από τον πρόεδρο της ΕΟΕ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παρέλαβε την ελληνική σημαία από τον πρόεδρο της ΕΟΕ
ΦΩΤΟ hoc.gr

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παρέλαβε συμβολικά την ελληνική σημαία, την οποία και θα φέρει πρώτη στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, από τον πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο.

Μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και έτσι, παρέλαβε την ελληνική σημαία από την ΕΟΕ και τον Σπύρο Καπράλο, λίγο πριν αναχωρήσει για το Παρίσι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΟΕ “ο κ. Καπράλος υποδέχθηκε την παγκόσμια πρωταθλήτρια του βάδην στο γραφείο του στην ΕΟΕ και της παρέδωσε συμβολικά τη Σημαία λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Παρίσι για να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Απευθυνόμενος στη Σημαιοφόρο της Team Hellas, της είπε: «Αντιγόνη, σου παραδίδω συμβολικά τη Σημαία γιατί θα είστε Σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης μαζί με τον Γιάννη. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και να σηκώσετε αυτή τη Σημαία ψηλά και με υπερηφάνεια, γιατί θα έχετε πίσω σας όλη την ομάδα των 100 αθλητών και αθλητριών που πιστεύουμε ότι θα κάνουν όλους της Έλληνες υπερήφανους με τις επιτυχίες τους. Εγώ φεύγω τώρα για το Παρίσι για να σας υποδεχθώ εκεί».

Παραλαμβάνοντας τη Σημαία η Αντιγόνη ευχαρίστησε τον κ. Καπράλο. «Δεν ήμουν ποτέ σε Τελετή Έναρξης παρότι είναι η τρίτη μου Ολυμπιάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που στο Παρίσι θα μπω ως Σημαιοφόρος. Είναι τεράστια η τιμή, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη αλλά και πάρα πολύ ενθουσιασμένη».

Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 είναι στις 26 Ιουλίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις