Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Μπεν Άφλεκ: Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν η γυναίκα των ονείρων του αλλά έφερνε πολύ «δράμα» στη ζωή του, λέει πηγή

Μπεν Άφλεκ: Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν η γυναίκα των ονείρων του αλλά έφερνε πολύ «δράμα» στη ζωή του, λέει πηγή

Ο γάμος με τη Τζένιφερ Λόπεζ έφερε πολύ «δράμα» στη ζωή του Μπεν Άφλεκ, υποστηρίζει άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στο ΟΚ!, ο Μπεν Άφλεκ γνωρίζει ότι η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι η κατάλληλη σύζυγος για εκείνον και προτιμά να χωρίσουν και να μείνει πίσω «γλείφοντας τις πληγές του», όπως λέει, παρά να συνεχίσει να είναι μαζί της.

«Η Τζένιφερ ήταν η γυναίκα των ονείρων του, όμως έφερνε δράμα στη ζωή του όλη την ώρα. Αισθάνεται απογοητευμένος και αναστατωμένος που ο γάμος τους δεν λειτούργησε και ξέρει ότι το σωστό είναι να δώσει ένα τέλος», λέει χαρακτηριστικά η πηγή.

Πρόσθεσε επίσης, πως ο τρόπος ζωής τους δεν είναι ίδιος, με τον ηθοποιό να αρνείται να ακολουθήσει όλους αυτούς τους «κανόνες» της Λόπεζ.

«Η Τζένιφερ έχει μια μεγάλη ομάδα που την ακολουθεί καθημερινά. Ομάδα ομορφιάς, βιντεογράφοι, φωτογράφοι, βοηθοί κλπ. Προσπάθησε να κάνει τον Μπεν να καταλάβει πως το να είσαι η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ένα επάγγελμα που διαρκεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα. Ο Μπεν από την άλλη αν θέλει, μπορεί να αφήσει ακόμα και τη δουλειά του στη μέση. Η Τζένιφερ δεν μπορεί», εξήγησε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε επίσης: «Έχουν περάσει από φάσεις που τα πράγματα δεν πάνε καλά μεταξύ τους λόγω των διαφορετικών χαρακτήρων και της έλλειψης κοινού χρόνου. Δεν είναι πάντα στην ίδια σελίδα. Κι οι δύο έχουν πολλά πράγματα να κάνουν, εκτός από το να φροντίζουν την οικογένειά τους και να είναι εντάξει στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις».

Άλλη πηγή είπε ότι «Η Τζεν τρομοκρατήθηκε όταν επέστρεψε και ανακάλυψε ότι ο Μπεν τα είχε μαζέψει τα πάντα όσο εκείνη έλειπε» αναφορικά με την επιστροφή της τραγουδίστριας από το ταξίδι της, χωρίς τον Άφλεκ, στην Ευρώπη.

«Όσον αφορά εκείνη, ήταν ένα πραγματικό χαστούκι στο πρόσωπο».

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πέρασαν χωριστά τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, εν μέσω φημών για διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού.

Εκείνη εθεάθη να κάνει εθεάθη να κάνει ποδήλατο στα Χάμπτονς την Τρίτη (16.07.2024) ενώ εκείνος έμπαινε στο γραφείο του στο Λος Άντζελες κουστουμαρισμένος. 

Πληροφορίες από Page Six

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις