Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ομόνοια – ΑΕΚ 1-1: Φιλική ισοπαλία πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Ίντερ Εσκάλδες στο Conference League

Ομόνοια – ΑΕΚ 1-1: Φιλική ισοπαλία πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Ίντερ Εσκάλδες στο Conference League
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ έδωσε το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν τα επίσημα ματς στα προκριματικά του Conference League και έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ της Κύπρου.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε την ευκαιρία για ένα τελευταίο τεστ της ομάδας του, πριν το πρώτο ματς με την Ίντερ Κλουμπ ντε Εσκάλδες στα προκριματικά του Conference League και είδε την ΑΕΚ να αναδεικνύεται ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Ομόνοιας, με σκόρερ τον Βίντα.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τον Γκατσίνοβιτς να είναι πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το γκολ να μην έρχεται για την Ένωση, σε χαμένες ευκαιρίες των Λιβάι Γκαρσία και Λιούμπισιτς. Η Ένωση πήρε πάντως το προβάδισμα στο ματς στο 69′, με τον Βίντα να σκοράρει για μία ακόμη φορά με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μάνταλου.

Η Ομόνοια έβγαλε όμως μία φοβερή συνεργασία πριν το φινάλε του αγώνα και με ωραίο σουτ του Σίμιτς, ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που ήταν και το τελικό στη φιλική αναμέτρηση του ΓΣΠ.

Οι συνθέσεις στο Ομόνοια – ΑΕΚ

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μασούρα, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλή.

ΑΕΚ: Μπρινιόλι (46′ Στρακόσα), Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (63′ Γαλανόπουλος), Γιόνσον (63′ Πινέδα), Γκατσίνοβιτς (62′ ‘Αμραμπατ), Λιούμπιτσιτς (62′ Μάνταλος), Λιβάι (62′ Κοϊτά), Ελίασον (63’ Φερνάντες).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις